Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Siluetom i bojom bi po mraku trebalo da podseća na šaranče.Ima ih u obali trenutno,a u jednom smuđu sam pronašao očuvanog i nesvarenog.Tek što ga je progutao a napao je i strimer nakon toga.
Ovaj strimer sa gornje slike za sada razbija ostale pp konkurente koje sam bacao za smuđa.U vodi deluje odlično.Vibrira kompletan zbog "bogatstva" materijala,a boja ubija.Kad ga cimnem u obali vidim kako to izgleda.Zažuti se baš kao kakvo šaranče.Preko dana ga napadaju i bucovi iako je napravljen na pravoj smuđarskoj udici.Sviđa im se ova boja,još sam prošle godine primetio da na nju nasrću kad ništa drugo neće.
Управу си дефинитвно, што се Штуке тиче.Прве рибе на овакве стримере су баш биле Штуке.Тек касније су дошли и Смудови на ред.
Иначе овако везани стримери су готов не закачиви кад се вуку преко грања и траве.
Nije li bolje da si iskrivi polako bez grejanja?Ja kad god sam grejao udicu da je iskrivim zica je postajala meksa.To su bile manje udice mozda zbog toga?
Nije Crni svaka bude meksa, ali kod velikih udica to nije opasno, samo je malo zagrij tek da ne pukne kod savijanja i sve ok. Radio sam to puno puta, tek kada preteram jako omeksa. Ali i onda se moze koristiti bez problema. Nece zakazati na ribi.
Неке удице хоће да се криве без грејања али већина пуца, тако да ја увек мало загрејем удицу. До сада нисам имао проблема на пецању, никад ми се није
догодило да ми удица пукне у риболову.Иначе ово су велике удице 4/0 па и 5/0.