Strimeri za stuku

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
djole ja sam okoreli partizanovac al kad smo kod pecanja ipak prednost dajem ovom zvezdanovom strimeru,zao mi je sto moram reci ali sjajan je :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb:

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
gegula je napisao(la):
izvinjavam se GOGO-vom

:mad: :mad: :mad: ne primam izvinjenje, moji su najbolji, ja ja, ja, samo JA VOLIM SAMO SEBEEE  :D :D :D :D :D (šalim se Gegula), nema potrebe da se izvinjavaš i meni se sviđa Zvezdanov, al je moj bolji i točka  ;)

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
zvezdan je napisao(la):
Tek se sad uključujem,Šone,a što ne bi moglo,odličan,pravi šarenko!
Gogo,nisi dobro slikao ti te strimere,morao si zajedno da ih ufotkaš,naravno,crno-beli u podređenom položaju,ispod šampionskog :lol:

Zvezdane brate, takve stvari mi morate naglasiti, koliko će vam god zvučati neobično ali apsolutno ne pratim nogometna dešavanja, kako u Hr, tako ni i vani, znam da postoji neki tamo "Pele" i još par imena ali tu moje znanje o tom sportu i završava. Nikada me nije ni zanimao nogomet, pa tako nemam poma o tome ni ko je sad šampion kod vas, jbga, nisam "nogometni ludak", bez uvrede.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ne znaš ko je bio šampion Evrope i sveta :eek:
Pitaj Đoleta 8)

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
neće nama biti više Djoletovih "očiju" vidim ja  :D

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
HAHAHAHA :D Iskren da budem ni ja ne pratim nogomet i ne znači mi ni jedan klub amabašništa...nekada sam navijao za crveno [glow=red,2,300]bele[/glow] i ostadoše mi lepe uspomene iz tog vremena ali sada mi to više ne znači ništa. Samo, crveno bela je kombinacija za ceo svet  :lol: ;) Mislim na strimera, na svim vodama je lovio i lovit će. Ali treba dati šansu i ovim crno belim možda se dokažu i oni...što da ne  :)

:firends:

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Kažem ja da će vam biti čudno, al i kad mi uđe u jedno uho nešto vezano za nogomet, istog trenutka i izađe na drugo. Kao promaja  :D eto toliko me zanima nogomet . Pa i da su bili višestruki prvaci svijeta, ni onda mi to ne bi ostalo u glavi.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Jedna bodorka za otvor...

Prilozi

• bunker bodorka.jpg
    bunker bodorka.jpg
    72,3 KB · Pregleda: 85

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
gegula je napisao(la):
djole ja sam okoreli partizanovac al kad smo kod pecanja ipak prednost dajem ovom zvezdanovom strimeru,zao mi je sto moram reci ali sjajan je :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb:

a sto bi bacao moj e crno bele po barama i mutljacima. za to su crveno beli super onde neko napisa pored kanalizacija  :-X a stuka ih napada sto su ruzni  :hammer: :hammer: :hammer:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
:D :D :hammer:

eee, a zasto su ti krila na logotu crvena...aaaa, kontam, to je demon kojega se bojiš  :D :hammer: :bleh:
šala mala!

inače, ja mislim da bii taj crno beli morao biti isto dobar kao i taj crveno beli....ukoliko ribu zaista ne privlači ta crvena...ulovio sam več mnogo štuka i sa strimerima bez trunke crvene ali i sa crvenom bojom. Kako god, pokazalo se kao dobro pa što da ne...mnogi to onda i koristimo.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
DeerHair Popper

1.Udica Gamakatsu #4/0 by Gamakatsu
2.Srneća dlaka by Srna
3.Gumene nogice by (dobio na poklon)
4.BuckTail by Jelen
5.Grizzli pero by Grizli hahahaah by petao