Strimeri za stuku

misha

Junior member
Učlanjen(a)
03.01.2006.
Broj reagovanja
0
Djole je napisao(la):
Danas sam resio da napravim za sebe novu kolekciju strimera za stuku i dao sam se na isprobavanje kako i sta s cim lezi. Teziste je na policelonu radi bolje plovnosti. Ima jos tu da se doteruje al vec sam u glavi iskristalisao kako ce. Ostalo je da se danas jos opskbim sa udicama i zasucem rukave. Zastita od kacenja obavezna.
Danas smo Djole i ja malo isprobavali strimere iz njegove nove kolekcije! Mogu da kazem da strimeri rade izuzetno i pri sporijem povlacenju, da lagano zaranjaju i vijugaju, a u pauzama povlacenja lagano krecu ka povrsini! Strimer je lagan i nepije vodu previse tako da sam ga sa lakocom bacao stapom klase 5. Djole za strimere mogu samo da kazem  :tbumb:

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Jel bi zabacio neko štuki ovakvo nešto?
category_09_large.jpg

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Uh,Sunce ti j...m žarko,kad se sad nisam šlogir'o...
Šta je bre ovo,kakve su ovo perverzije,lepo jeste al' koliko je trajno sve ovo posle dve-tri ribe?
Mada,kad malo bolje razmislim, ovo je delo neko vezača sa zapada,a njemu posle dve štuke od po 15-16kg ovaj strimer i ne treba više.

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
MUSTAD Open :) Ja se na ovo ne palim, ali ovaj konkretni strimer me oraspoložio, baš je veseo. Fali leđno peraje sa bodljama od šivaćih igli inače će štuka da skuži prevaru pri udarcu :-*

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Napravio ga je neki nemac i naravno zaslužio zlatnu medalju u svojoj kategoriji http://www.mustad.no/mso/ pogledajte šta ljudi prave.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Djole je napisao(la):
Gogo evo ti jos policelonskih strimera.

Okiceeee moje nekako su mi poznate, negdje sam već vidio takve oči, pitam se samo gdje  :D :D :D aaaa pa kod majstor Djoleta  :D :D
Dobri su strimerčići, nema šta ! :tbumb:

lazar

Senior member
Učlanjen(a)
10.05.2007.
Broj reagovanja
0
Shta kazete za ovog strimera da li bi mogla neka mala shtukica da padne na ovo,ovih dana? ???

Prilozi

• 07-01-09_2158.jpg
    07-01-09_2158.jpg
    59,7 KB · Pregleda: 209

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
lazar je napisao(la):
Shta kazete za ovog strimera da li bi mogla neka mala shtukica da padne na ovo,ovih dana? ???
Ako imaš vodu koja još nije pod ledom (ja nemam) zavidim ti, pa ... samo naprijed upoznaj ovog ljepotana sa štukicama  :tbumb:

lazar

Senior member
Učlanjen(a)
10.05.2007.
Broj reagovanja
0
Naci ce se nezaledjena voda....  :yeswink: Moracu da ga probam!!

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
ovakve muve sam obozavao jedno vreme kad sam ih provalio u nekim katalozima, nekoliko puta sam ih vitlao i -nista. Imate li vi neka iskustva sa njima

Prilozi

• tube fly.jpg
    tube fly.jpg
    63 KB · Pregleda: 252

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Imacu i ja valjda neko iskustvo jer sam ih se domogao. Nego Milance i Zvezdan nesto cute a i imaju ovo  ;)

Super ispalo telo. Al ce da budes prozivan kad metnes trokrakicu na dupence  :hammer: :hammer: :hammer:

Vrh Dno