Strimeri za stuku

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
Da Šone glava je er brašovana a na kraju presvučena epoksijem

Eko, nije od balze već od foama. Baš nešto i ne ljubim balzu za štukarske popere. ako je samo epoksijem zalivena lako se može desiti da odvali komad glave u toku zamaranja i mlataranja glavom. Kad me nebi mrzelo pa da napravim voblerašku zaštitu i više puta je zaštitim-moglo bi i sa balzom, ovako mi je nekako praktičnije sa foamom.
prednost je i ta da u nekom slučaju mogu na licu mesta, tj na vodi da je seckam makazama nebi li promenio njeno kretanje.
Za basa moze ladno da ide glava od balze al za štuku ja to više ne stavljam.
Gegula, nebih se baš složio da ovaj moj može biti toliko dobar za basa s obzirom da je smotan na udici 4/0. Nisam vatao basove (što ne znači da neću) , ali koliko vidim po netu to je ipak preveliko za njegov ukus, možda se i varam.
inače isti model u manjoj veličini bi sigurno radio i za njega

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
uf, što se tiče basa....jedno vreme sam švrljao po internetu u potrazi za informacijama o lovu basa mušicama....i ima onih koji ga love mikro mušicama ali i onih koji ga love xxl mušicama...jedni preporučuju manje jedni veče pa sam tako imao priliku negde gledati video kako bassonja grabi tako velikog popera i to bez ikakvog oprezanja. E sada kada šta od toga koristiti ja još uvek ne znam baš 100%.

Hunter

Senior member
Učlanjen(a)
10.12.2006.
Broj reagovanja
0
hm,lovio sam ih na popere do 12 cm,nije bilo stvarne potrebe za tako velikim mamcem koliko potreba za daljinom.idealan mi je poper od nekih 7 cm.
na slici se vidi kako pakira popera od 12 cm ali tek nakon vise od 45 min cimanja (dok nije poludio),mali poper bi spakovo od prve druge garant!

Neprimjerena fotka uklonjena od strane moderatororskog tima

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Hunter je napisao(la):
...lovio sam ih na popere do 12 cm...

Slika je ok, ulov prekrasan, svaka cast, ali faco nije ti prvi put da brkas forume, ovoj je musicarenje.org , a ne VARALICARENJE !!!  :mad:, osim toga kakve ova tvoja fotka ima veze sa temom Strimeri za stuku

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
mi smo malo krivi, spominjali smo basa pa kolega priložio kako grabi on i veće  :lol: sorry svima za mali offtpic

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
kuzmo druze nisam znao da je na toliko velikoj udici,mada ne verujem da bi basu pretstavljao problem ogromna on usta ima ,mada ja ne stavljam nista vece od #2 udice za basa i jos plus nista vece od 7-8cm,mada ako brani gnezdo sa mladima napasce i mnogo vece od 12cm to sigurno znam.. u svakom slucaju bravo za rad ,pravi je poper.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Drustvo posto je sad ovo preslo u neke druge teme ajde da se vratimo svi zajedno : Strimeri za stuku... i o tome da piskaramo, bass ima svoje mjesto : http://www.musicarenje.org/forum/index.php?topic=2659.0   pa tamo nastavite o njemu.

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Evo ga jedno pLomperče. A la Kuzma style samo malo manje. Udica #2.

Prilozi

• plompler-a-la-kuzma-style.jpg
    plompler-a-la-kuzma-style.jpg
    93,2 KB · Pregleda: 110

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Posle ovih vaših popperčića malo me sramota da postavim ove jednostavne od flash'a (doduše jedan ima i bucktaila)  ali mislim da će biti dobri za štujke 100% .Udica je Gamakatsu wormulja #2/0

Prilozi

• flash and flash.jpg
    flash and flash.jpg
    79,1 KB · Pregleda: 129

Hunter

Senior member
Učlanjen(a)
10.12.2006.
Broj reagovanja
0
Gogo je napisao(la):
Hunter je napisao(la):
...lovio sam ih na popere do 12 cm...

Slika je ok, ulov prekrasan, svaka cast, ali faco nije ti prvi put da brkas forume, ovoj je musicarenje.org , a ne VARALICARENJE !!!  :mad:, osim toga kakve ova tvoja fotka ima veze sa temom Strimeri za stuku

krenila je prica o poperima i bassu koju je poceo moderator...posto skromno smatram da tu imam puno sati iskustva sam se nadovezao,slika je samo primjer da ne trabunjam bezveze.poper je mamac koji koriste i musicari i varalicari te se vodi identicno sa obje vrste pribora.
dovidjenja!

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Odličan Šone! Evo ga jedan pink/fuschia bunny strimer.

Prilozi

• punny.jpg
    punny.jpg
    61,8 KB · Pregleda: 130

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
odlican Lakane, dobro si me podsetio da na bani strimere pocnem stavljati oci, jer kako rece jedan pametan covek BEZ OCIJU JE STRIMER SAMO OBICNA VESTACKA MUVA, TEK KAD MU STAVIS OCI POSTAJE STUKAROSKI STRIMER  :smoke:
  sa ovim neznim bojama tipa bebi roze, devojacko plava i slicnim finim bojama nemam nikakva iskustva.
po svetskim forumima i blogovima su vrlo prisutne.
dali je to samo trend ili ima i neceg viseg u celoj prici videcemo ove godine na barama rekama jezerima....  :drool:

Vrh Dno