Strimeri za stuku

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Svaka cast Lazzo na ovim strimercicima ,...ELEGANTNI SU..... ;) ;) ;)

Popov

Junior member
Učlanjen(a)
14.06.2009.
Broj reagovanja
0
evo jedan za Stuku a i za Mladicu

Prilozi

• stuka 001 [800x600].JPG
    stuka 001 [800x600].JPG
    109,2 KB · Pregleda: 159

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Popov, jesi li več lovio štuku i mladicu ovako vezanim strimerom ili če tek da probaš? Ja sam tamo januara ove godine počeo da vežem neke na taj način (waddington shank i iza udica) ali po uzoru intrudera i uobičajnih baitfish imitacija, kombinovano. Tek treba da ih isprobam. Baš me zanima kako če se sve to pokazati na zakačenoj ribi. Ja sam neke moje udice fiksirao sajlom i prozirnim termo bužirom da udica ne bi lelujala. Tako da ču da probam i takve isto kao one gde udica može slobodno da leluja. Za mladicu bi ovo moralo biti super, ovako sa ovom udicom. Pre dužeg vremena sam malo gledao neke strimere koji su vezani za mladicu sa dvije udice od nekih austriskih vezača gde su dve udice i vrlo je slično ovom načinu vezanja. Ipak sam nju probao uloviti na malo drugačije vezane strimere mada za ovu godunu planiram i takve stvari tj. vezano na takav način gde je jedna ili još jedna udica iza i slobodno može da leluja. Jedva čekam maj da probam to malo na štukama. Kod nas je ona u lovostaju do maja.

Popov

Junior member
Učlanjen(a)
14.06.2009.
Broj reagovanja
0
sebastijan, ovi su strimeri odlicni za stuku i mladicu pre sam ih radio sa vestackim materijalima kao sto su Ghostfiber, angler hair, furabou, flashabou i druge, ovaj sam sada uradio sa icelandic Sheep hair,  za sada mogu samo da kazem da polje  ponasa u vodi od predhodnih materijala. kod mene stuka se otvara isto prvog maja pa videcemo dali ce islandska ovca bolje da lovi od vestackih materijala.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
@Popov, hvala za odgovor. Islandska se ovca imeni čini kao super materijali koliko mi se čini pramen je oko 30cm što je super a probao sam Yak Hair što je stvarno fenomenalan materijal za XXL strimere. Inače ja jako volim od sintetike Slinky Fiber, super je za strimere do nekih 20cm ali i za mešanje sa drugim materijalim. Mogu se raditi i duže imitacije od njega ali ja od njega radim od 15 do 20cm strimere.

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
@

Prilozi

• IMG_2664.jpg
    IMG_2664.jpg
    154,5 KB · Pregleda: 147

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Kuzma hair factory :yeswink: Ozbiljan rad, prijavi se za Esox fashion week  ;)

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Gledao sam film o lovu štuke Marka Krupe (čini mi se) i koristi sličnog plivajućeg strimera koga vuče brzo da ostavlja brazdu po površini. Bukvalno gura talas ispred sebe.
Kakve ale od štuka lupaju - da bog sačuva.

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
Ovaj ide ispod same povrsine i bas tako gura bodu ispred sebe, ali je ne para kao pravi povrsinski strimeri
Vodi se ekstra brzo, cimkavo, i neuroticno sa retkim stankama
Upravo ono sto sledi cim voda malo padne na barama i jezerima

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Strimer za devojčice ... taman kako vole ,18 cm  :-[

Prilozi

• pink.jpg
    pink.jpg