Strimeri za stuku

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Ispod foama samo pri kraju je krzno a preko foama sam uradio epoksi ,zbog čvrstine i težine ,iskreno se nadam da će da tone pri povlačenju u kombinaciji sa tonućim polyaderom i kada se natopi zec ,još mi se suše pa ih nisam testirao u kadi ..
Obratiti pažnju na repove kako su debeli ko recimo 3 zonkere trakice koje su kupuju u kesici ' biće ovo bacati ko kakvu mokru čarapu ,no nadam se da će moja #9 'ka to sve da isprati  :hammer:

namerno sam radio te "uplašene oči" ' mnogo jak fazon !  :tbumb:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
da, primetio sam debela tela...gde si to nabavio...ni magnoum size zonker trakice nisu takve  :D :) a ja ih imam nešto.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Debela strimer tela za debele Mame  :hammer:

To sam nabavio celu kesu od Djoleta  (EVIL FLY)  parčići  Zonkera od Hareline'a  raznobojni ,jedno 7 -8  boja  ,pa sam uzmeš sečeš kako ti odgovara ,a i cena je bila baš prihvatljiva za toliko veliku količinu materijala ...

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Fino! Mislim da če to biti super. Možda bi takve krpe mogao još i da frljeknem mojim štapom ali ja bi za takav materijal radije neku močnu devetku ili još bolje desetku a ja je još nemam...dvoručnjaka ne računam, on je priča za sebe i za posebne prilike. Malo ču i njega sutra da upregnem možda predveče tek toliko.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Imitacija bandarčeta od desetak i kusur cm.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
mnogo lep i obečavajuč strimer...na takve od slinkija sam ja mnogo štuji več dobio  :tbumb:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Hvala Seb,danas sam ga probao,i veoma sam zadovoljan izgledom i ponašanjem materijala u vodi.Na gornjoj slici je dosta loša svetlost i ne vidi se kako su se dobro stopile pink i bela boja sa maslinastom i zlatnom.Na ovoj je svetlost prirodnija i vidi se malo bolje prava boja strimera.Bogatije namotani strimeri od polipropilena imaju mnogo dobar rad u vodi,strimer mnogo dobro vibrira,za razliku od bucovskih,koji se motaju sa manje materijala i više se oslanjaju na vizuelni izgled!

Rosen

Newbie
Učlanjen(a)
13.07.2010.
Broj reagovanja
0
Some Pike Bunnies on Danube river:

IMG_6720.jpg

IMG_6729.jpg

Tight Lines!

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Nadam se da će ovaj strimer uskoro zaplivati kladovskim ritevima.Pure Puglisi fibers streamer!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
fini je nema šta mada bi mu ja nadoštiklao još barem 5cm dužine  ;)

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ovo je skoro maksimum koji sam mogao da izvučem sa dužinom original Puljizijevih materijala.Mada,i ovako ide preko 13-14cm,plus širina,nije mali ::)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
:) ok, 14cm mora biti ok jesi li probao da kombinuješ sa perijem, tako dobiješ na dužini i živosti samog strimera.

ova kombinacija mi se baš jako dopada, mada ovakvog baš još nisam vezao ali je u planu več neko vreme, prvo ču probati na tubici  :)

fly-slinky_deceiver-1.JPG

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Nisam kombinovao sa perjem,mada sam imao nekih ideja.Kad se pusti malo duže ova sintetika u vodi ima strašan rad,ja sam to provalio tek na kraju sezone,gutali su ih bucovi samo tako.

Vrh Dno