Struna za jezero SA MED vs Rio Gold

milos_bp

Junior member
Učlanjen(a)
01.05.2016.
Broj reagovanja
2
Dzolix ja sam svo vreme bio ubedjen da teza struna leti dalje, bar je meni tako lakse

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

dzolix

Full member
Učlanjen(a)
24.02.2016.
Broj reagovanja
0
milos_bp je napisao(la):
Dzolix ja sam svo vreme bio ubedjen da teza struna leti dalje, bar je meni tako lakse

Nije samo stvar  u  izbacaju momentalno moze biti lakse ali kada duze pecas u toku dana i cesce zabacujes i lovis na vecim daljinama vise onda  osjecas teret snjure  ,,

Sta mislis ,da li je lakse (mislim na brzinu i efikasnost ) kontrirati kad riba uzme musicu  na velikoj daljini npr preko 20 m sa laksom ili tezom snjurom

milos_bp

Junior member
Učlanjen(a)
01.05.2016.
Broj reagovanja
2
taj deo oko kontre je logican skroz ako je teza struna debljeg konusa a ako nije?

dzolix

Full member
Učlanjen(a)
24.02.2016.
Broj reagovanja
0
ako je struna teza u odnosu na stap onda je jos teze za vece daljine sto se tice kontre i vodjenja muhe a ako je optimalna onda je lakse recimo neutralno  a ako je snjura laksa u odnosu na stap onda je perfektna kombinacija za vece daljine sto se tice kontre i filinga  e sad oblik snjure tj konture to je sad za testiranje i moguce je da su snjure sa uzom WE glavom povoljnije za vece daljine

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Dzolix iznosis zanimljive teze samo mi nije jasno što se naši dalekometni bacači ne javljaju. Ne računajući Nebu.

dzolix

Full member
Učlanjen(a)
24.02.2016.
Broj reagovanja
0
Maricu vec su bile rasprave u vezi s tim a mozda ih jos drzi praznicno raspolozenju pa su na odmoru,,, nece ljudi da se stresaju  :)

milos_bp

Junior member
Učlanjen(a)
01.05.2016.
Broj reagovanja
2
Resena struna uzeo sam od kolege Guidline Bulet #6 glava nesto ispod 30ft teska 13g leti ko iz pracke ;)

ramplinstinski

Senior member
Učlanjen(a)
11.10.2009.
Broj reagovanja
1
Prosto nemoguce 8)...stap klase 5 i struna klase 6..kazu ovi "casting experti" da to ne moze... procitali valjda negde:D :D :D

Vrh Dno