Struna

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Sve zavisi koliko pecas i kuda pecas...ja koristim zadnje 4god samo airflo velocity i menjam ga jednom u 2god...izdrzljiv kanap i leepo se baca.jednom sam imao neku rio strunu i dao sam je posle mesec dana jer mi  nije pasala na stap..ja sam i dalje pri mojoj airflo mada verujem da kad big stavio neki skuplji kanap da bih se ponovo rodio ali ja ne dajem puno novca za potrosni materijal..jedne godine sam koristio kanape od john norrisa koji kostaju 5funti sjajni su bili za moje potrebe ali vise ih nema..sve u svemu koliko para imas kupi sto bolji kanap..kupovao sam i kineze pa dodje kanap broj 3 kad ono za peticu bude tezak...tako da i to je macka u dzaku...samo provereno...

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Probacemo Protinu strunu cetvorku ( TXL bese #4 stap ( tako da struna pase )  :p :p :p ) I jos nesto da nadjemo :) Npr ja sam na Gracu pecao sa Rio Goldom #5 I stapom #5 I ta struna je tako stradala da je to nesto neverovatno..em od kacenja pa ima mali million zareza na njoj I ostalih sranja..al ja ne vodim bas puno racuna o tome..moyda bi nekom trajala 100 god..al npr Vision Attack sam koristio 3 god I nigde nije pustila tj da ima neki zarez ili usek a svasta sam radio sa njom, jeste da je izgubila na plovnosti ali iskreno nikad je nisam ni cistio :)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
probao sam Protinu cetvorku I ekstra je stap a ovaj cemo tek videti  ;) samo se plasim da ti ne dignes ruke od Sage-a posle toga  profesore  :D Salim se naravno..kakav god da je ostaje :)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
A uz to jos Ross Evolution 1.5 ma gde ces lepse :)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Pa da..jbg ali to sam ja..mislim da ce mi leci stap kao I X sto mi je legao..dosta sam citao o njemu I skontao da je to nesto sto bih hteo za Gradac, Ribnik itd..a I realno ne mogu vise da se drkam sa priborom, smara me to, menjaj , prodaji , jer kad sam imao krs pribor vise sam isao na pecanje nego sad kad sam pokupovao dobru opremu..Hocu da novac kojih bi bacio na pribor ulozim da vidim I otpecam na nekim rekama.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Pa imam pecanje na Gracu I Toplici sto znaci 2 pecanja ( I par riba ) I jos 1 bacanje ispred zgrade I to sa Rio Gold a zamisli kad mu legne prava struna  :bleh: :bleh: :bleh: :bleh:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
I zaboravih Drinu u avgustu I pastrmku od 35cm  :D :D :D mislim da je to dovoljno za ocenu?a Simpsone?

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
Aj da ja postavim pitanje krajnje konkretno
Koje su razlike izmedju rio gold- a i sa med- a
Kratke distance ,duze distance,trajnost strune ???
:D

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Toliko toga ima napisano, oba su dobra kanapa glavne ralike su u duzini glave, kod Ria je duza glava, tako da na kratke distance dodje kao DT, ja sam skoro uzeo SA med WF 5 koji koristim sa stapom Sage flight klase 5 i nisam zadovoljan kako je legao na stap, mislim da bi isti kanap ali klase 6 bolje legao na stap...

Vrh Dno