sale guitar
Senior member
- Učlanjen(a)
- 18.03.2009.
- Broj reagovanja
- 0
Šone je napisao(la):Ma pametno Sebastiane ,ni ja ih nebi dirao nego ovde prosto ne znaš kakvoj ribi bacaš ,mušičarenje se svodi na bacanje na slepo ,znaš kakve su mutljavine od vojvodjanskih voda pogotovo sada u proleće ,Jedino kako možeš koliko toliko da sprečiš napad manjih riba je da staviš neku strimerčinu od kakvih 25 cm ali onda je i pitanje da li bi nešto uopšte izmušičario na našim divljim i prilično opustošenim vodama i za celu godinu dana .. Ja se držim strimera onih od kakvih 12-15 cm ,kao neka zlatna sredina kvrcne mi i manja riba ali uvek imam nadu da će da drmne i neka big-mamara !
sebastian je napisao(la):kakvu pštuketinu sam ja danas zakucao ljudi....udarila na živu deveriku od 1kg, kada ja povukla pampur čuo se plop ko čep od šampanjca kada izleti...slikao nisam jer mi se nije dalo, bitno da sam je kokno i dao preparirati pa da je nataknemo na zid dnevne sobe...ravno 125cm dužinea bilo je i 10kg manjih štukica na sitne kedere, prave porcijašice 25 - 30cm uf kakav je to bio roštilj
to je pravi otvor sezone na štuku![]()