Super Fine Fibers

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
eh strashni, pa kako tako možeš da kažeš...oni imaju bre posebne laboratorije za materijale koji se koriste u FT-u...posebne fabrike samo za FT materijale, cela znanost bre.  ;) :D

Ja sam uveren da se da naći i tzv. slinky fiber negde za mnogo manje pare....a sta tek da govorimo o EP fiber-u cija je cena jako mala  :D

Ma nije teško kupiti kada se može ali ako je kriza normalno da će mo svi tražiti alternativu, pa i da se može ako je alternativa pod nosom umesto da dam 20tak € za hrpicu materijala raadije ču to dati za neku vodu za kartu i za manje love dobiti više alternativnog materijala ili čak istog.

Ovaj zadnju učkur, od njega sam dobio pramen isti kao i da je slinky fiber...sve isto, jednako daje volumen, jednako je valovit jedino da si vlasi tanje od slinkya. Moram da pronađem takve uvijene učkure, načisto sam oduševljen.

Samo neki materijali su ne zamenjivi i valja ih kupiti...to posebno važi za slane mušičare koji npr. neke flesh materijale bolje da kupuju u specjaliziranim trgovinama jer ovi alternativni umeju da izgube boju nakon nekog vremena u slanoj vodi.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Nije loše da se pomešaju boje sa različitih učkura prilikom češljanja!Ovde sam mešao zelenu i tirkiznu i ljubičastu i žutu!Mislim da bi crna i siva bile odlična kombinacija!

Prilozi

• mesavina.jpg
    mesavina.jpg
    123,2 KB · Pregleda: 112

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
ja sam pre neki dan mešao zelenu i smeđu....probaj obavezno.... ;)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
zelena i smeđa kada se pomeša dobije se nešto vrlo srodno maslinastom odtenku ili kako bi to več nazvao  :D stvarno super. Taman za leđa imitacija uklije ;)

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ne pravim više ništa,za sada je dovoljno :lol:

Prilozi

• salata.jpg
    salata.jpg
    64 KB · Pregleda: 137

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Sivi za bistru vodu,a zelenkasti za predveče ili oblačno vreme!

Prilozi

• mesano.jpg
    mesano.jpg
    129,6 KB · Pregleda: 121

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
vidi se neki opak uticaj  ;)

uf, sinoć sam razčešljao dva nežno roza uvijena učkura...sada imam dva perfektna pramena iz tog materijala, onaj crveni i sada ovaj roza, danas ču još beli i sivi da razčešljam, sada ganjam samo ove uvijene učkure...ludnica kakav materijal. A pramen od toga ima nekih 20+cm ::) jao miline...Vidio sam dosta još kesa u trgovini, boje samo take ali malo mi pre skupe te kese. Tražim sada samo te učkure da kupim.
Materijal je ludilo, možeš od njega raditi suve, mokre, nimfe, strimere...i ko zna šta i kakve još.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Može i ovako da se veže...

Prilozi

• tanko.jpg
    tanko.jpg
    64,7 KB · Pregleda: 114
Vrh Dno