Super Fine Fibers

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Sviđa mi se onaj metod što je prikazao oldsurehand od Bob Popovich-a,flexe fleye fora,tako sam i vezao ovog samo sam malo šišao,a uradio sam i jednog sa flašabuom :-[Mnogo dobra fora,ludi su ti slani vezači!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
ma ja kada nemam inspiracija pogledam samo neke njihove stvari i domah mi se upali sijalica  :D

pogledaj ova dole video...ova  poliester vlakna (iz učkura) su tako fina da bi se mogla i tako probati vezati  :yeswink: ja sada na žalost nisam doma nekoliko dana pa nemam ft pribor ali da imam odmah bi isprobao neke stvari

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ww9oybDlw9U[/youtube]

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Evo jednog urađenog po konceptu flex fleye,samo što su materijali flašabu plavi i srebrni,učkur vlakna bele boje kao osnova za glavu i telo strimera!

Prilozi

• flex fleye koncept.jpg
    flex fleye koncept.jpg
    189,8 KB · Pregleda: 144

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
jel to silikon na glavi ili epoxy? ja imam jednog malog sa silikonskom glavom  za manje predatore i jednog povečeg sa silikonskom glavom za štuku.

Negde sam več pokazao to na forumu ali morao bi to da iskopam....Evo več satima listam "surftalk"...a taman sam mislio da uskoro završavam sa strimerima  :D :doh:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Epoxy, istina, jako lepo izgleda i na suvom, ali slobodno probaj sa tankim slojem bezbojnog silikona...pod vodom kao da nestane...na suvom kada ga gledaš npr. oči na strimeru koje su prekrivene tim silikonom su malo čudne, slabo se vide, kao da su mat...ali kada to potopiš pod vodu i tamo ga pogledaš....druga priča  :yeswink:, probaj.

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Koji providni silikon ?. Nije valjda onaj obični u velikim tubama ?.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Ma ne Rančiću, to su ti u stvari silikonske trakice, mislim da je na forumu Seb. govorio o njima i bilo je i nekih fotki kako to izgleda. Potraži malo, ako ne nađeš pitaćemo Seba, siguran sam da sam "preko" njega vidio i pričao s njim o tome.
Nisam ih do sada koristio,a nisu ni jeftine koliko se sjećam.

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
sebastian je napisao(la):
Epoxy, istina, jako lepo izgleda i na suvom, ali slobodno probaj sa tankim slojem bezbojnog silikona...

Neznam da li je na trakice mislio.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Dok se Seb ne javi,ja mislim da je mislio na klasičan silikon iz tube!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
mislio sam na silikon iz male tubice a možete nabaviti sličan i iz one velike plastične...to je neutralni ili bezojni silikon za širu upotrebu. Ja ga koristim za svašta u FT-u.
Ovako izgleda ovaj moj silikon tj. pakovanje:
sikasil%20c.jpg

Dobar je za sve  svašta, npr. super je i za lepljenje očiju na strimere bez epoxy glave. U zadnje vreme sam opet više koristio epoxy jer sam bio nestrpljiv da bi čekao da se silikom stvrdne ali bolje je....kada se stvrdne drži oči jako čvrsto na strimeru a opet sve je mekano...sve je vlexibilno....a mislim da je to bolje kada neki predator ima to u svojim čeljustima i lomata glavom amo tamo...

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Moraću i ja da probam silikon za te namene.. nego evo još malo ovih učkura ..

Prilozi

• uchkuri.jpg
    uchkuri.jpg
    67,1 KB · Pregleda: 138
Vrh Dno