Super Fine Fibers

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Većina naših radnji sa prehrambenim artiklima obavezno ima i materijale za vezanje muva  :doh: što uopšte nije loše  :yeswink: .

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Uopšte :yeswink:
Cena jedne ovakve kese je 30 dindži!Džabe!!!

saleja

Senior member
Učlanjen(a)
14.07.2010.
Broj reagovanja
3
kako bre ljudi razmsite uckur. ima oni sto se paraju nalik pertli a ima onih debljih njih nikako da razmrsim?

saleja

Senior member
Učlanjen(a)
14.07.2010.
Broj reagovanja
3
pa uzeo kese, ima onih debljih njih nema sanse, one tanje oparas onda ostane onaj tanji deo,..rogovi mi izadju odk ramrsim 20cm i obavezno mi se napravi cvor....a kad treba da se ceslja aaaaa!!!!
dal probao neko kineske perike...ima ih u ludim bojama...?

Hunter

Senior member
Učlanjen(a)
10.12.2006.
Broj reagovanja
0
imam ja dve perike i nisu ni za K***c!
perdebele niti koje je tesko potopit pod vodu.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
saleja je napisao(la):
pa uzeo kese, ima onih debljih njih nema sanse, one tanje oparas onda ostane onaj tanji deo,..rogovi mi izadju odk ramrsim 20cm i obavezno mi se napravi cvor....a kad treba da se ceslja aaaaa!!!!
dal probao neko kineske perike...ima ih u ludim bojama...?
Daj slike da vidim šta si uzeo!Moguće da si uzeo one koji upleteni u krug,ti se jako teško raspetljavaju!Uzmi pljosnate,oni se lako raspetljavaju,a još lakše češljaju!Za češljanje koristi četkicu za zube!

saleja

Senior member
Učlanjen(a)
14.07.2010.
Broj reagovanja
3
pronasao prave..... :D
dao sam fotoaparat pa nisam imao cime da fotnem, a uzeo sam pljosnate ali gusci vez :hammerhead: .... sad je ok....materijal je strava..

saleja

Senior member
Učlanjen(a)
14.07.2010.
Broj reagovanja
3
provalio da si postavio slike koje treba, pola sata zevao u marketu da provalim da su to ti...kupi kesu izasao napolje probao dal radi, vratio se i kupio jos deset kesa...  :-*

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Evo imate na YouTube'u ..igrajte se ,

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zd3qfN50xm4[/youtube]​

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Da,gledao sam ovaj video.Ne sviđa mi se način na koji je frizirao strimer,a i količina materijala je sumnjiva.Više mi se sviđa Puljizijev princip,sve izgleda dosta preciznije.Način na koji Puljizi šiša strimer je odličan,meni je zaista dugo trebalo da provalim,a makaze sa dugim sečicama koje su izuzetno oštre su imperativ.

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
997
Ja neznam kako ovaj sa tvog snimka Šone uopće pravi muhe ruke mu8 se tresu ko jermenija :doh: :hammer: :hammer:

Vrh Dno