Super lepak

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Koliko sebi puta kazem necu vise ovo da koristim i opet jovo nanovo, jbg kad hocu nesto na brzinu da zarsim i gde je stvarno neprevazidjen

ALIIIIIIIIIIIIIII

a barem jedanput mesecno mora s njim da sve zaserem kao i danas. I stegu, i sto, i po trenericama, i po rukama, ma gde nisam. Lap top sam nasminkao cim sam ga uzeo, sreca nisam po monitoru. I pazim, bre, pazim, ali ima neku k.... u njemu sto ceka sam milisekundu da okrenem glavu.

:doh: :doh: :doh:

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Djole nisi jedini, u svakom ćošku imam po jedan načet i taman pomislim znam kud sam ga stavio da ne načinjem novi on odande nestane, a ako ga i nađem zasušio se pa moram jače da ga stisnem a on onda izleti i na sve strane po prstima... kao i kod tebe , ni sam neznam koliko sam hlača upropastio, pogotovo što mahinalno krenem obrisati pa ga još više raširim, nikad neću naučiti :nowink:  .

lazar

Senior member
Učlanjen(a)
10.05.2007.
Broj reagovanja
0
Sto sam sve unistio,a tek ruke...... :mad: :mad: Ali sta cu kad nemam nista bolje!!!

kurare

Senior member
Učlanjen(a)
19.09.2008.
Broj reagovanja
0
Ja koristim Super Attak "brush", malo je bolje:
showimage.aspx

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Samo gel i ništa drugo. Upropastio sam par dobrih kalemova konca i više se na zezam.

powergelbond2.jpg

kurare

Senior member
Učlanjen(a)
19.09.2008.
Broj reagovanja
0
Ne znam gde drže kod vas, ali kod nas u večini supermarketa i u trgovinama s bojama.

Janez

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
rabbit je napisao(la):
  :doh:  Sad će opet biti "Zovi Zeku". ::)

Nece biti zovi Zeku jer ja ne opterecujem ljude, ako mogu sam da kupim to cu i da uradim a da kukam i prosim...tesko

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Aj ne kaki,ja ti ga ionako ne bih donio džabane,pa ti to dođe na isto.Platio bi ga ti,AJOOOJ. :D

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Juče sam se sit namučio sa lošim super lijepkom.
Kiša pada a ja obećao neke bambule da napravim.
Međutim kada se neda,super lijepka koji sam do sada više puta koristio i bio više nego zadovoljan,juče potpuno beskoristan.
I što je najgore dva pakovnja!

Balza bi samo spala sa udice kao da je ovlaš drži a lijepak bi se pretvorio u prašinu.Krivo mi je što ne slikah pakovanje.Ako nađem na računaru među fotografijama obavezno kačim.

Sada u potragu za nekim drugim,bitno bi mi bilo pakovanje da izbjegnem one tubice.Ovo je bilo u plastičnoj mini bočici.

Svaka preporuka dobro došla!

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Ja koristim samo super lepak gel, onaj u crnoj tubici i nikada me nije zajebo. Onaj tečni lepi dobro ali hoće da sklizne niz konac i da upropasti ceo kalem konca.

feanor

Senior member
Učlanjen(a)
31.01.2006.
Broj reagovanja
1
Strelac je napisao(la):
Ja koristim samo super lepak gel, onaj u crnoj tubici i nikada me nije zajebo. Onaj tečni lepi dobro ali hoće da sklizne niz konac i da upropasti ceo kalem konca.
bas tako!jedino sto se malo sporije susi,ali kad se osusi ...samo gel!

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Мени је колега СашаПи одао малу тајну у вези са овим лепилом,препородио сам се.

ХВАЛА НАЈЛЕПШЕ  :firends:

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Da li piše na njemu gel?
Juče sam uzeo neki drugi,da probam,zalijepi mi prste u trenutku nepažnje!

Vrh Dno