Susret orgovaca

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Evo, danas sam imao cast da pokazem neke terene i zajedno da odlovimo dobar deo dana MaxFly I ja. U planu smo imali otici na mesto gde se love prave ozbiljne pastrmke ali voda je tamo previsoka. Promena plana I pravac Kranj. Tamo iako je voda veca se dalo loviti na nekim mestima. Upisali smo se sa razlicitim ribicama. Klenovi su bili najcesci na udicama ali bilo je I pastrmki I par lipljena I po neki podust. Samo smo mrene nekako promasili, zbog veceg vodostaja su se pomerile na neka druga mesta. Tamo smo ih videli tek kada smo zavrsavali sa ribolovom ali tada smo vec bili siti ribolova I pustili te mrene za neki drugi put. Mozda sutra  :hammer:  ;) ;)  :hammer:

Evo par fotki sa MaxFlyom:

Prilozi

• MaxFly in action.jpg
    MaxFly in action.jpg
    95,2 KB · Pregleda: 196
  • MaxFly.jpg
    MaxFly.jpg
    87,5 KB · Pregleda: 187
  • C&R Max.jpg
    C&R Max.jpg
    71,8 KB · Pregleda: 190

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
ah ne to je bilo samo prijateljski izlazak I upoznavanje... kao gajd sam radio pre ali sada sam to batalio na neko vreme... ako idem kao gajd onda ja ne lovim  ;) a to I kosta onog koji peca :smoke:  ;)

Krivo mi samo da su vode bile tako visoke a posebno tamo gde sam mislio da ga vodim

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
  Seb,meni je jako zao sto nisam stigao da  posaljem bube za tebe i Maxa ,a prelepih klenova ima  :'(

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Mafke, ne se sekiras ;) bit ce dana za megdana  :tbumb:

mozda sledeci tedan bude jos jedan nas forumski kolega ovde negde u blizini kod mene pa ako bude voda kako valja I ja ako budem free onda bar njega da vodim tamo gde danas Max I ja nismo mogli... Kako kazu vremenske prilike jos neko vreme nece biti idealnog dana za pravi ROCK AND ROLL na vodi ali akcije uvek moze da bude, samo malo vise truda treba.

KLENAROS

Hero member
Učlanjen(a)
14.05.2011.
Broj reagovanja
1
Max zavidim ti :drool:

Kakav prelaz sa Usorskih klenova na prasce Slovenske brr :lol:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
evo I jedne moje fotke od jucer, ovaj skobalj je pokazao nadstandardnu borbenost, vise begova I otimanja nego obicno...

Dok nisam jasno video da je skobalj na trenutke sam pomisljao da je mrene posto sam nimfario na predvidjeno pod nekim kamenjem I krosnjama na drugoj strain obale jer znam da se na tom mestu zadrzava I po neka mrena....

Prilozi

• skobalj.jpg
    skobalj.jpg
    111,3 KB · Pregleda: 151

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
Kao prvo ,htjeo bih da se zahvalim Sebu na gostoprimstvu i jednom zaista zanimljivom ribolovnom danu.

Dan je počeo ne baš obećavajuć,zbog velike vode na primarnoj lokaciji gdje smo mislili provesti dan.
Seb,kao vrhunski poznavalac voda u tom kraju,se nije dao zbuniti i odmah smo "odletjeli" u Kranj.To se ispostavilo kao pravi potez..
Rijeka Kokra je mala planinska rijeka prepuna raznih vrsta ribe,tako da su nam se u toku dana na naše mušice našli klenovi,škobalji(podusti),pastrmke,lipljeni..
Zaista fantastičan dan sa konstantnim dešavanjem u prelijepom okruženju.
Još jednom hvala Seb i nadam se da će nam vrijeme koje dolazi pred nama dati mogućnost da opet nekada provedemo sličan dan...

Prilozi

• IMAG0436_1.jpg
    IMAG0436_1.jpg
    301,6 KB · Pregleda: 131

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Max, nema na cemu, bilo mi je veliko zadovoljstvo....verujem da ce mo imati I jos lepsih ribolovackih pohoda, sledeci put nadam se na ono obecano mesto  ;)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Danas sam imao izuzetnu cast da sednem za stol u drustvu ljudine kojeg ovde poznamo pod nadimkom Mafke. Proveli smo vreme uz prijateljski razgovor. Na zalost nisam u mogucnosti da bi otisli negde na vodu jer imam neke obiteljske obaveze u Jagodini. Za koji dan krecem za Belu Crkvu. Tamo cu verovatno da okupam fantasticne foamke koje radi Mafke. Stvarno su mu bube vrh. Prave ribarske muve!!! Iako ja radim svoje muve i samo njima lovim ovima cu sa velikim zadovoljstvom da izbockam klenove i pastrmke. Hvala Mafke za gostoprimstvo i nadam se da ce mo sledeci put negde na vodu.

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
  Seb,zadovoljstvo je moje ! Od raznih tema za razgovor bas  ni jednu fotku ne nacinismo,bar pored  recice  :doh:

Zaista su retki ljudi poput Seba,uopsteno, a disusija u vezi ribolova sa  Sebom  je uzivanje pravo.

Ribolov je trivijalna stvar prilikom upoznavanja sa novim kolegom i kvalitetnim covekom poput Seba  :yeswink:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Da znas da mi je bilo bas krivo da smo zaboravili stisnuti zajednicku fotku  :doh:
Videt ce mo se mi jos kad tad!

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
Samo vi uživajte a ovdje kiše padaju...
Seb požuri nazad ,hoću da idemo na "Gacku"  :D

Vrh Dno