Suve muve (razno) ...

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Ja sam ove uzimao i sasvim su zadovoljavajući

http://www.timeflyfishing.com/prodavnica/neck-saddles/cock-neck-natural-super-select-top-grade

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
Baki koje su duzine isperci za velicine #12 do #16? Jel muka da se namota 3-4 puta oko vrata udice?

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.490
Tommy ok je to sto pricas, poenta moje price je da indijac ima daleko uzu primenu. Pa i ja kad sa.pocinjao samvezjvao sa indijskim skalppvima, cupao petlove po selu....al to je muka.
A sad vrlo slabo koristim bilo kakva petlova pera za nogice. Vise volim samo krila od cdca ili zecije sape i cupave grudi. Tu i tamo napravim po koju sa nogicama al slabo koristim....

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
hogar_strasni je napisao(la):
Gde ima Metz za 20-30 €? Sve sto sam video je 40 i vise zavisno od klase.
Postoji metz koji se može naći od 20-30 eura,samo što je B kategorije,nije toliko kvantitativan onome u A kategoriji,koji je najkorišćeniji i za nijansu bolji od drugog...

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
black panther je napisao(la):
Postoji metz koji se može naći od 20-30 eura,samo što je B kategorije,nije toliko kvantitativan onome u A kategoriji,koji je najkorišćeniji i za nijansu bolji od drugog...
I gde moze takav metz druge kategorije da se pazari?

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Gruja je napisao(la):
Baki koje su duzine isperci za velicine #12 do #16? Jel muka da se namota 3-4 puta oko vrata udice?

Probereš od manjih pera pa može na 16-icu. Mada je ipak daleko od Metz-a

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Vrlo jednostavno...
Bolje kupiti jedan metz,nego kupovati 3-4 skalpova od indijaca i domaćih petlova...
Sve zavisi od namene,ali bar meni,je isplativije kupiti metz po ceni od 2-2500 dinara,nego 5 skalpova neke žlj klase,i sam sam pogrešio par puta,i sad čekam da stigne metz...

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
A Grujo,sto se indijaca tiče,uostalom i domaćeg petla,pera su pri vrhu kratka a nadole su isperci sve duži,dok je kod metz-a dužina isperka proporcionalna celom dužinom pera,bar se meni tako čini...

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Daću ti broj telefona,čim uzmem telefon sa servisa,pa pitaj...nisam ni ja verovao,ali tako se ispostavilo...

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
97
Metz za te pare cisto sumnjam da moze da se nabavi.
Mada ako ima salji broj i castim te  :)

Vrh Dno