Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ovo je jedna od najpopularnijih pastrmskih muva danas u svetu, što se nje tiče, mislim na pastrmku, nema greške. Klen hoće da je uzme ali ne kao npr. klasično napravljenog elk caddis-a, palmera ili neku policelonku muvu, znatno je oprezniji a zbog čega, pojma nemam
Mali komplet za klena,ali vrlo odabrane musice na velicinama od #8 sa kracim vratom do #14 sa kracim vratom.Takodje na ovim imitacijama sam koristio neke od novih materijala koje sam skoro doneo i koji su se za sada pokazali jako dobro i pri samom radu,a i na vodi..
Savrseno uradjene najlovnije klenovske muve! Mozda fali neki mrav i ovo moze da bude ugledni primer za svakog ko lovi klena... Svaka cast, Marko, prave izlozbene!
Savrseno uradjene najlovnije klenovske muve! Mozda fali neki mrav i ovo moze da bude ugledni primer za svakog ko lovi klena... Svaka cast, Marko, prave izlozbene!
Danas sam i ja odlucio da probam da vezem nesto novo. Do sada sam vezivao samo bambule i nista vise. Iskreno ni sam ne znam sta sam vezao,ali ipak je prva.