Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Samo obrati paznju na proporcije i obavezno vezuj u serijama, makar 3-4 iste musice uvek!
Na ovoj jedino imas previse "repova", obicno ostavis 2-3, kod nekih musica 4-5.
Danas sam i ja odlucio da probam da vezem nesto novo. Do sada sam vezivao samo bambule i nista vise. Iskreno ni sam ne znam sta sam vezao,ali ipak je prva.
ANDRIJA....telo ti je prekratko,trebalo je jos ka luku da ide., za repice nadji domaceg pevca, ovo od zeca(ako vidim kako treba) ostavi za nimfe najbolje
muva i ovakva ce da valja, samo polako....pogledaj moje muve od ranije i od skoro pa ces da vidis kako se covek usavrsava ako redovno radi...
Hvala Oholi na savetu,danas sam na nekoliko musica ponovio istu gresku ali pokusavam da ih ispravim. Evno nekoliko musica,nisu bas najbolje ali bice bolje.
Sve se ovo lovne musice,na crvenoguzoj slobodno motaj pauna od kraja do pocetka udice i fino na kraju mallo nogica a kad nabavis cdc mozes ga za krilca da stavis
Jedan pokusaj. U pitanju je skakavac na udici 8.
Znam da nije najbolje,ali je prvi.Bice bolje valjda.
Imate li ideju od cega bih mogao da pravim noge? Ja sam ovu gumu isekao sa neke gumene varalice.