Svađalica 2

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
@few people: U prvih 40 dana ove godine na forumu je vladala baš lepa, drugarska atmosfera. Nemojte to da kvarite.  :blush:

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
1
Goci je napisao(la):
@few people: U prvih 40 dana ove godine na forumu je vladala baš lepa, drugarska atmosfera. Nemojte to da kvarite.  :blush:

Nemoj sad ti tu da se mesas pa ovo nije Engleska covece....OVO JE BALKAN...jebo rasravu ako nije bilo "krvi"  :hammer:  :D

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Ma ja sam hteo da kažem: "Nemojte Jeprlija da mi dirate, bitange mušičarske", ali nisam hteo da bude skroz providno.  :D :D :D

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
1
Tako be Goci sta mi pricas tim nemustim jezikom  :D

Zasto pravite i pecate na musice koje ste videli na netu ili kod nekog kad realno ne mozete da je iskopirate u toj meri da bude ista...najbolje je kupovati musice?!

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
56
Sasats, sad mi je mrsko da dan počnem sa nekim recenzijama tvog ponašanja, malo mi je preče da pišem ovaj naučni rad o Australopitekusima.

Mada, kad bolje razmislim... ti si poklopac na svakoj šerpi, zaprška na svakoj čorbi.
Razumeš se u sve; ne može (da, odvojeno se piše) jedna tema da prođe bez tebe;
napadaš koga stigeš; opravdanja su ti pretpostavke; pecaš i baramundije ako treba zarad dokazivanja;
hobi mušičarenja ti je zapravo klasifikacija.

Jebbi ga, ja stvarno ne želim da te ražestim  :drool: ali ne da ga preteruješ, nego... HAOS

Podne je... a za buđenje neka bude-

http://www.youtube.com/watch?v=cG_NfoPYjIs

[size=10pt]Ej, ako ne primećuješ, malo te podjebavam. Imaš jedan veliki mig s moje strane.[/size]  ;)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
:D :D :D
japanac, cim tebi dan u podne pocinja ocigledno je da si jos uvek na tudjem hlebu ...zato mislim da si jos balav za recenzije tudjeg ponasanja
nema sanse da me naljutis  :nowink: mozes samo da me zabavis ovakvim postovima  :yeswink: jer su ti svi bezvezni , of topik . bukvalno ni jedan nemas vezan za musicarenje.
ne razumem se ja drugar bas u sve , ali znam prilicno , ali bez tebe nema sanse da prodje ni jedna tema i glupih of topik komentara jer se ocigledno u nista ne razumes  :) mislis da si dobar drugar onom coveku ? veruj da nisi . jos si mlad ali naucices ...nije ti drug ko te tapse po ramenu vec onaj ko ti u oci kaze sta misli , cak i kad ti se ne svidja .
ti verovatno zamisljas forum kao mesto gde dodjes nalupas gluposti jer blage veze nemas sa zivotom i niko ti nista ne kaze jer ste dobri drugari ?
ja nemam problem da kazem svakome u oci svoje misljenje jer je to i sustina foruma . kad neko lupa gluposti uvek cu mu to napisati bez problema , a isto i ja ocekujem .
o sto se tice oko jebanja ili podjebavanja ...
ja znam da je to legalizovano danas i da nemam pravo da ti sugerisem oko opredeljenja . ali takodje i ti moras da znas da u istoj meri i mene stiti zakon od uznemiravanja.zato se ti druze podjebavaj sa svojom ekipom i probaj da ne nastupas javno u tom smislu jer jos uvek nije popularno u srbiji

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
56
Što  bre ovako Sale?  :(
Čime sam to zaslužio?  :(

:doh:

Sasats, nekako, koliko god se koprcao da se bavljenjem mušičarenjem i promocijom sebe kao doajena istog, stekneš ugled i poštovanje, opet ti prolaze pred nosom stvari kao što su neophodna inteligencija i sistematičnost u nastupima.

dr.lucky je napisao(la):
Test, test sestica, ca, ca  fly_alkocholic

Dobro dosli na prvi musicarski forum u Srbiji! Sta reci za pocetak...
Razmenjujte iskustva, zezajte se i neka Vas musicarska ideologija i pristup zivotu prati kroz sajt!

Ako imate neke zamerke, preloge i sl. napisite!

dr.lucky je napisao(la):
Osnovna ideja sajta jeste ubacivanje i filozofiranje.Ribolov na gliste, boile i slicna sranja nije zanimljiv i ideja je popularisanje musicarenja tako da ce se ubacivanje i tupljenje nagradjivati u tvojim poljupcima!

Ti očigledno čitaš ono šta ti odgovara u datom momentu, pa ti se provuku i neke bitnije stvari. :whistle:
A sebi za pravo daješ mnogo, čak i previše.
Ne znam da li i ja, kao i mnogi do sada, treba da ti nacrtam čemu služi forum?
Moje zajebancije i skretanja s teme su moja stvar.  ;)
Takvim nastupom ne radim sebi promociju, što je tebi očigledno i jedini razlog postovanja na ovom forumu, kao i na .com-u.

Možda tebi opet, u nedostatku bistrine razmišljanja, promakne poenta i jedne proste konstatacije, pa ću se potruditi da je što više uprostim- ja sa družim s par prijatelja koji su mušičari i koji iza sebe imaju duuuug staž u mahanju. Privilegovan sam i srećan zbog toga! Ne vidim zašto bih izigravao vevericu da skakućem po forumu i zapitkujem svašta, kad moj progres u mušičarenju dobrim delom zavisi od saveta ovih ljudi, kod kojih nemam nimalo stida da non- stop nešto zapitkujem- od fly casting-a, fly tying-a, poznavanja pribora pa do primenjenljivosti svega u ribolovu. Kad zakoči kod njih, nemam problema da pitam i na forumu.  :yeswink:

Eto... obrni okreni, ja tebe opet po malo podjebavam. Mislim, poprckujem, ili zajebavam, kako god ti to skapirao.
(Nije tebi prvi put da osporavaš nečiju seksualnu orijentaciju, a apsolutno ničim izazvan. Neki stručniji bi rekli da je neka latentnost možda prisutna kod tebe)

I na kraju- ja bre tebe Sale zajebem kad 'oćeš.  :lol:
Samo ti to ne primećuješ, pa ti sve lepo.  :-*

PS
Zamolio bih moderatore da postove koji nemaju veze s ovom temom prebace u "Svađalicu".  :)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
japanac je napisao(la):
Eto... obrni okreni, ja tebe opet po malo podjebavam. Mislim, poprckujem, ili zajebavam, kako god ti to skapirao.
e bas si uporan  :doh:
kad pocnes da prcas prestaces da poprckujes .
japanac , znas onu izreku il si nindza il si mindza  :) mlad si decko nadji devojku a ako bas insistiras javi se na pm da ti posaljem sliku da onanises na nju...toliko mogu da ti pomognem vise od toga nece moci ma koliko navaljivao  :nowink:
eto toliko mogu da ti napisem  :'( prazan si sagovornik da bi o bilo cemu drugom razgovarali  :bye:

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
56
Što se mene tiče, dobio sam šta sam hteo- celokupno tvoje vaspitanje (ono isto koje potenciraš) u ekspoziciji samo jednog, vrlo kratkog posta.  :lol:

Mislim i da si zreo da dobiješ ukor od strane mentora za "kaljanje" svetosti titule mušičara.  ;)

schok

Senior member
Učlanjen(a)
19.12.2011.
Broj reagovanja
0
vi umesto da pravite stapove,vi pravite budale od sebe :-\

Vrh Dno