Svađalica

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
ej ljudi , toliko se dugo svadjate da sam zaboravio oko cega ste poceli  :doh: daj batalite vise jer postalo besmisleno  :blush:
...ili nadjite novi razlog pa da bude interesantno  :)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Jes vala, ja mislim da ste si rekli več sve, sada samo vrtite jedno te isto....braćo već sve to smara...ajde sada lepo smirite strasti i posvetite se nečem pametnom jer nečete nikome ništa dokazati ovako....svako tera po svome i misli kako je u pravu a nas sve ovde to i nije baš briga ko šta ima s kim ili protiv koga ili što god da li je  :doh: :hammer: :doh: Pecajte, vežite muvetine, budite kreativni, konstruktivni za forum....ako več pišete na njemu....eto dobili ste temu za svađu ali ipak je več ovo postalo dosadno, smara bre!!! Pustite to za u lice kada se sretnete a ako "nemerete" tako rešiti vaš problem onda ga ni ne morate!!!

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Tako je! Stvarno sramota kako urednici menjaju mišljenje (ko Šone gaće), te prvo kažu evo tema da se svađate, a onda kaže nemojte...  :p

Mada se ja ni sa kim ne svađam, samo se zezam malo, pa i ja znači pišem offtopic...  :blush:

Skidam kapu ovoj četvorici koji jedini pišu u skladu sa temom.  :tbumb:

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Ma samo napred " SVADJA, SVADJA, SVADJAAAAAA" ja vas podrzavam, ali samo u ovoj temi  :D Samo dajte tu se ispucajte, pa u drugim temama pametno i skulirano  :tbumb:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
strashni je napisao(la):
Izvini cika Simpsone, nisam hteo da te uvredim nego sam se iznervirao zbog gluposti koje citam pa sam vise obratio paznju na smirivanje zivaca nego na preciznost same izjave... Ti mi bas i ne delujes kao neko ko se lako vredja pa sam i tebe ubacio u isti kos (sasvim nenamerno, iako sam ubedjen da su vlasnici revira nudili skoro svima takve pogodnosti a neki su ih i iskoristili, znam za jednog iz kragujevca  ;))

Ko je  taj iz Kragujevca???
Aman ljudi,dajte odma ime u prezime....nemojte da samo lupamo u prazno!!!
Nek se zna ko muva...javno i glasno!!!
Nek se javi pa da se svadjamo ako treba..."Svadjalica"je tema  :p

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Sta muva? Ko kaze da muva? Covek jednostavno ima drugacije moralne principe ali niko nije pomenuo da bilo ko muva. I stvarno mu ne znam ni ime ni prezime.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
PROTA71 je napisao(la):
Nek se zna ko muva...javno i glasno!!!

A što pa da ne muva čovek? Ako neki mušičari mogu da pecaju na varalice, drugi mogu valjda i na muvanje...

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
263
Covek ne muva nego koristi pogodnosti koje moze a plus uslovljava kontrauslugama njegovu uslugu, zivi u Kragujevcu, nije kragujevcanin, nemoj neko da pomisli da neko od poznatih iz nase ekipe nije kako valja ili da muva, ima oma da bude rrrrrrrrrr  :rambo:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Stvrano treba reći ime i prezime,ovako nagađamo  :whistle:

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
263
Covek ne pise na ovom forumu a ja nisam ulepo sa njim pa mi ne pada na pamet da ogovaram nekog iza ledja, i sta ste bre zapeli - radoznalost je ubila macku  :nowink:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Ma zezam se bre,nit znam ko je nit nešto i zanima,a i moram da youtubujem da vam nađem još onih hitova :smoke:

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
263
Ma Pero ne mozes ti da se zezas gde oces, ovo je tema za svadjanje pa te molim da se svadjas a ne zezas kako nam admini ne bi ukinuli istu zbog off topica  ;)

a pesma moze...al da je neka svadjalacka  ;) ;)

Vrh Dno