Taimen River Waders + Master Boots

Učlanjen(a)
07.10.2009.
Broj reagovanja
0
Pozdrav,ja vam se javljam po prvi put!
Imam jedno pitanje:da li ste ikad probali ovaj kombinezon sa ovim cipelama i kako vam se cini http://www.taimen.com/mt/product_info.php?products_id=5544
Unapred zahvalan!

zeljko

Junior member
Učlanjen(a)
25.11.2009.
Broj reagovanja
0
Ja sam takođe u dilemi kupiti ili ne neki od Taimen waders-a. Najveći problem što nisam našao nigde, ni u inostranstvu, neki forum da pročitam neka iskustva ljudi koji pecaju u Taimen-u. Na slikama i po karakteristikama koje možeš videti, za te pare nećeš ništa bolje naći da kupitiš.

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
zeljko je napisao(la):
Ja sam takođe u dilemi kupiti ili ne neki od Taimen waders-a. Najveći problem što nisam našao nigde, ni u inostranstvu, neki forum da pročitam neka iskustva ljudi koji pecaju u Taimen-u. Na slikama i po karakteristikama koje možeš videti, za te pare nećeš ništa bolje naći da kupitiš.

Zato sto su relativno novi na trzistu i taj program su izbacili na trziste pre samo par meseci

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ko bre nov na trzistu? Nije valjda da mislite da je proizvodjac Taimen. Narucili ljudi od Kineza  kombinezon sa svojim logom, nista novo. Znam i gde uzimaju a gledacu da vam iskopam nekoliko koji se prodaju pod drugim imenom a iz istog izvora su.

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Pa jasno je bre da nije prozivodjac, ko to spori. Sve danas mozes da kupis i prodajes kao svoju robnu marku, samo odstampas etiketu  i eto ti. E sad gde uzimaju to neznam mada se puno toga pisalo sta je i odakle, mozda se pokazu neki modeli kao odlicni, drugo kao losi, al to necemo znati ni ti ni ja dok se licno ne uverimo (znam da necemo) ili procitamo sta vecina kaze. Ovako donositi zakljucke je prerano.

zeljko

Junior member
Učlanjen(a)
25.11.2009.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
Ko bre nov na trzistu? Nije valjda da mislite da je proizvodjac Taimen. Narucili ljudi od Kineza  kombinezon sa svojim logom, nista novo. Znam i gde uzimaju a gledacu da vam iskopam nekoliko koji se prodaju pod drugim imenom a iz istog izvora su.

Ako iskopaš nešto molim te javi.

Ja se takođe bavim trgovinom. I naravno da nisam mislio da je Taimen proizvođač. Međutim, ako Taimen prodaje i drugu robu pod svojim brendom, a ta roba je kvalitetna, sumljam da bi naručili od Kineza kombinezone lošeg kvaliteta. Ako su kombinezoni loši oni više nikada nemogu prodati kombinezon pod svojim imenom pa makar ga napravio i SIMMS!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
pogledajte tajmenove i greysove modele http://fly.greysfishing.com/en-gb/products/wading/, zanimljivo  :)

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
kupi li neku ovu marku waders-a...ja merkam ovaj ali se dvoumim
http://www.taimen.com//product/taimen-master-ii-waders_5921/93051
neopren mi propiso i mislim da ga vise necu kupovati s obzirom da musicarim na vodama koje nikad nisu ispod 5-6step i to mozda 2-3 meseca u godini..

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
ja sam kupio http://www.taimen.com//product/taimen-river-cnv-waders_5821/92984 i za sada sam oduševljen a prava ocena sledi tek nakon dve sezone po nekom mom mišljenju.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
hvala seb,verovatno i cu i ja pazariti onaj model mada mi sad upada u oci neki greys ali videcemo,greys je za nijansu skuplji a ima i ime mozda to i presudi ipak treba misliti o kvalitetu...

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
ja sam pregledao neke grejsove modele i meni deluje da je proizvođač isti a etiketa drugačija...posebno se identičnost da videti kod taimenovih i grejsovih cipela. Razmisli i raspitaj se dobro.

Vrh Dno