Evo sta ja mogu da kazem iz druge ruke,
ima ovde jedan tip kome mnogo zavidim - naucnik, covek sef velikog tima, ima puno para i vrlo cesto putuje. Strastveni ribolovac, musicar i bivsi kosarkas tako da smo se super nasli. E sad, covek ide u ribolov sirom sveta - ovih dana je u Estoniji na naucnom kongresu - u poverenju mi je rekao da ga boli d... za kongres, nego da ide na neka jezera kaze da imaju super stuku
Proletos je bio u Kanadi na nekom ribolovu od sedam dana i prvi put se susreo sa tim stapovima. On, koji ima mnogo iskustva, tvrdi da su FANTASTICNI! Vodic na tom ribolovu je imao celu kolekciju i rekao mu je da on samo musicari sa njima jer su fantastican deal obzirom na cenu. On je licno nakon toga kupio tu Professional cetvorku od 8', a za ovu titanijum seriju tvrdi da su vrh! Kaze da je motka izuzetna i savetuje mi da je obavezno uzmem ako razmisljam da kupim stap u skorije vreme.
Jos ako imas nekog ko dolazi iz USA, obzirom da je dolar nikad slabiji - ja se najozbiljnije razmisljam da narucim jedan od tih preko neke rodbine preko bare pa cu ga vec nekako imati u rukama - ne placaju mi se porezi i carine