Temple Fork Outfitters

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Zanima me da li neko ima ikakva iskustva sa ovim stapovima? Posebno me interesuju modeli Professional AFTMA 4 7'6" i 8', kao i TiCr Signature ASTMA 5 9'.

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Pa, sudeci bar po cenama - i nisu bas premier division... :blush:

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Verovatno ne, po cenama. Ali ne dolaze u cevi i oprema im je dosta spartanska, pa racunam da nisu fetish. Nego, kako leze u ruci, zna li ko?

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Nisam imao prilike, al' pise da su brzi. Ne volim brze stapove!

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Pa cuo sam i ja, ali ovaj prvi trebalo bi da je medium, samo kakav - u odnosu na sta?
Greska; AFTMA.

Bogdan

Senior member
Učlanjen(a)
28.05.2007.
Broj reagovanja
0
Evo sta ja mogu da kazem iz druge ruke,

ima ovde jedan tip kome mnogo zavidim - naucnik, covek sef velikog tima, ima puno para i vrlo cesto putuje. Strastveni ribolovac, musicar i bivsi kosarkas tako da smo se super nasli. E sad, covek ide u ribolov sirom sveta - ovih dana je u Estoniji na naucnom kongresu - u poverenju mi je rekao da ga boli d... za kongres, nego da ide na neka jezera kaze da imaju super stuku :D

Proletos je bio u Kanadi na nekom ribolovu od sedam dana i prvi put se susreo sa tim stapovima. On, koji ima mnogo iskustva, tvrdi da su FANTASTICNI! Vodic na tom ribolovu je imao celu kolekciju i rekao mu je da on samo musicari sa njima jer su fantastican deal obzirom na cenu. On je licno nakon toga kupio tu Professional cetvorku od 8', a za ovu titanijum seriju tvrdi da su vrh! Kaze da je motka izuzetna i savetuje mi da je obavezno uzmem ako razmisljam da kupim stap u skorije vreme.

Jos ako imas nekog ko dolazi iz USA, obzirom da je dolar nikad slabiji - ja se najozbiljnije razmisljam da narucim jedan od tih preko neke rodbine preko bare pa cu ga vec nekako imati u rukama - ne placaju mi se porezi i carine :mad:

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Ma upravo tako, al' sam 'teo da proverim kakvi su, pa da onda vidim ima li ko i moljakam da mi ako 'oce donese.
A tubu cu lako da mu sagradim. Dakle, u lov na meku dushu.
Puno hvala, Bogdane. :tbumb:

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Ja nisam osetio veću moć u štapu nego u Temple Fork ,Lefty Kreh TiCr Series štapu #8 ,ova zver bez po muke izbacuje Zonkere i teške clouser minnowe na veliku udaljenost ,štap je pravi katapult ,čim budem imao neku mogućnost nabaviću sebi isti.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Ja sam klackao jednu peticu TiCr i dopade mi se, ipak je to motka dizajnirana po ukus Leftya starog iskusnog ff vuka

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Petica TiCr je mocugetina nevidjena. Mada ima i onih koji vole te sado mazo varijante :hammer:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
to je istina da je močuga  :) iako mi se taj dopao ipak sam se odlučio za peticu streamflexa koju sam poželio imati i ta je za mene trenutno savršena mokica...za bolje ne znam  :) tj. nisam ni držao u ruci.

kurare

Senior member
Učlanjen(a)
19.09.2008.
Broj reagovanja
0
Ja imam TFO Signature series 10ku koja je mislim njihov najjeftiniji štap i veoma sam zadovoljan, izvukla je več štuku od 7 kila i dve mladice od oko 8 kila. Super zabacuje velike strimere a još uvijek je osjetljiv štap. Bolji mi ne treba. Inače za par dana poručujem Redingtonov predator 8 wt koji ču da uparim s Sage 1680 rolom i Guideline 8 wt pike taperom. Zajedno s sinktipom od 2 m bit če mi stalno u automobilu. Štap strimeraš univerzalac :)

Janez

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Pravi izbor za u kola, kratka osmica!!!  Dane(esox) se zagrejao za predator #10!!!

kurare

Senior member
Učlanjen(a)
19.09.2008.
Broj reagovanja
0
Pa ja imam več dve 10ke i želja mi je kratak "bassovski" štap. Osnovna primjena če mu biti krupna pastrmka, bandar 30+, kolateralni klenovi i štuka, ali zakucače i mladicu sigurno :D

Janez 

Vrh Dno