Temska

Mladen

Full member
Učlanjen(a)
16.04.2007.
Broj reagovanja
35
I ja sam zatecen sa lepotom one pastrmke!  :drool:  Temska ima dosta jedinstvenih lepota..

admir

Senior member
Učlanjen(a)
02.10.2022.
Broj reagovanja
626
Imaš lajk 👍. Super video i super pecanje!
Nikad po pejzažu ne bih rekao da je to u Srbiji. Nekako me one stijene i crvena voda podsjećaju na Ameriku...

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Imaš lajk 👍. Super video i super pecanje!
Nikad po pejzažu ne bih rekao da je to u Srbiji. Nekako me one stijene i crvena voda podsjećaju na Ameriku...
Hvala druze. I mene ovo bas na ameriku podseca. Bas je drugačije. Al ceo kraj je takav.

Ivaninja

Senior member
Učlanjen(a)
21.05.2021.
Broj reagovanja
340
Planiram da ove sezone posetim ovu reku, nikad nisam pecao tamo. Koja dozvola važi? Da li postoji neki poseban režim ribova/revir? Ili je čitavim tokom dozvoljena i varalica? Koji teren preporučujete? I kad je najbolje otići? Na kom vodostaju? Gledano na mernoj stanici u Staničenju, na primer...

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
143
Dozvola je posebana, za park prirode, moze da se kupi u radnji kod Radeta u Pirotu. Nema posebnog rezima/revira, moze varalica.
Svi tereni uzvodno od sela Temska su lepi, mada treba otici i iznad HE Temac i videti kanjon.
Period maj-jun, vodostaj recimo 20-30.

Ivaninja

Senior member
Učlanjen(a)
21.05.2021.
Broj reagovanja
340
Hvala majstore na brzom odgovoru...nadam se da ću ove sezone posetiti te terene, bio sam jedared ali ne na pecanju, već na vidikovcu Tumba, super šetnja, preporučujem...

Vrh Dno