Tereni oko Prijepolja-gde pecati

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
U cetvrtak i petak sam u Prijepolju, na MOSI igrama imacu malo vremena i da zabacim tu negde u gradskom ili prigradskom reonu,ima li kakvih izglednih terena,neki predlog?

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Ima, ali je velika voda....  :D
Lim jos nije dovoljno spao da bi se na musicu moglo loviti.
Dosta je visok nivo a i jak protok vode.

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Sta ces, bar cu prosetati da vidim eventualne pozicije.

brankoogi

Senior member
Učlanjen(a)
06.08.2008.
Broj reagovanja
0
Voda jeste dosta velika ali može se pecati, možeš probati u samom centru oko novog mosta i ispod oko ušća Mileševke samo na suprotnoj obali sve dole do mosta na magistrali. Otprilike tu imaš 1 kilometar terena da pecaš, mada su najbolji tereni iznad grada prema Bjelom Polju, Kozičko polje i Lučice !!

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
Taj gradski deo me interesuje sta ima, i sta je sad verovatnije da udari, dal da bacam #8 i strimera ili da probam lipljana na suvu/nimfu?

brankoogi

Senior member
Učlanjen(a)
06.08.2008.
Broj reagovanja
0
Nisam neki iskusan mušičar, u tom delu ima i povelikih potočara i kalifa ali ipak mislim da je izglednije da će neki lipac da skoči na muvu nego na strimera da se nešto ulovi !!!

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
Hvala na info, u svakom slucaju, nesto cu vec probati i nemam bas mnogo vremena 3 utakmice u dva dana, vidomo se ako si u Prijepolju
pozz igor

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Brankoogi, ti je dao najbolje informacije.
I kao sto i on sam kaze najbolje ti je da pokusas da prevaris nekog lipljena.
Jos jedna informacija za tebe, da ne dodjes u nezgodnoj situaciji.
Uz republicku dozvolu za pecanje na Lim potrebna je i doplatna dozvola koja kosta 800 dinara.
Pozdrav

brankoogi

Senior member
Učlanjen(a)
06.08.2008.
Broj reagovanja
0
Da 800 dinara je doplata za Lim a sinoć sam čuo i novu informaciju da je u celoj Srbiji zabranjeno uzimanje Lipljena, Pastrmke i Mladice !!! Ima li neko još informacija o tome ?

KENO MS IZVOR

Junior member
Učlanjen(a)
14.07.2011.
Broj reagovanja
0
Isto to sam i ja čuo od nekih prijatelja,samo ne znam dali je to zvanična uredba.Daj bože da je konačno nekima malo proradio kliker pa i to da se desi.Mladica je trenutno najređa i naj ugrožanija rečna riba dok pastrmku i lpljena reke koje imaju mogu na prste da se nabroje bar u Srbiji.

brankoogi

Senior member
Učlanjen(a)
06.08.2008.
Broj reagovanja
0
Mladice u Limu gotovo da više i nema, noćni ribolov joj je konačno došao glave !!! Plus i ove klimatske promene,  jer je Lim zadnjih nekoliko godina toliko topao da podseća na baru a ne neku brdskoplaninsku reku !!! Sve se urotilo protiv salmonida, zato škobalj sad caruje Limom, ima ga u neverovatnim količinama, ali ....... Pošto su ga u Drini proredili već se ti "majstori"  polako sele na Lim !!!

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
"majstori" = citaj IDIOTI :yeswink:

VELJKO

Senior member
Učlanjen(a)
17.05.2008.
Broj reagovanja
12
N emogu da verujem da bi koji lIpac tu bio ?  sa druge strane reke ?  Pa jel je neko uhvatio tj jel pao neki ?

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
VELJKO, gde mislis je li ga uhvatio neko?
S koje druge strane reke?

Vrh Dno