Termoskupljajuci buzir

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
sasats je napisao(la):
8 godina ce trajati kanap samo ako se ne koristi

Ime,izvlacio sam po 8 god DT CORTLAND-om 444 i to uz ceste izlaske. Redovno sam ga odrzavao i van sezone  namotavao na veeeliki precnik. Sad ima Cortland DT 444 #2 na cekrku ,star je 6 god,a prosle sam god. okrenuo stranu ( nisam morao,mogao sam jos da koristim tu stranu ali,mi bole oci male crtice sa kojima mnogi pecaju bez problema ). I tu 2 -ku sam arcio bas,ali mazanje i odlaganje ( pranje naravno ).
Eto Boze zdravlja jos  dve sezone mogu jos da  koristim pomenuti kanap jer nema tragova ostecenja ni najmanjih reckica.
Ruku na srce,zadnje dve sezone sam slabo koristio 2-ku pa je verovatno zato i ''sveza''. Koriscena strana kanapa je  izbledela za 5 nijansi,a ostecenja jedva primetna. ;)

VladaBG

Junior member
Učlanjen(a)
21.06.2006.
Broj reagovanja
0
Rekoh vec o ukusima ne vredi raspravljati, a i moje godine ne dozvoljavaju da pricam gluposti, obzirom da ima insinuacija na to kako lazem koliko traje kanap, ostavljam vas vasim cvorovima i lepkovima....

VladaBG

Junior member
Učlanjen(a)
21.06.2006.
Broj reagovanja
0
jesko78 je napisao(la):
Nađe simpsona, nema za tebe zime  :hammer:  :hammer:
Za tvoju informaciju ako ti azbuka ili abeceda malo teze idu, ime mi je Vladimir a i nick nema dodirnih tacaka sa Simpsonom (licna imenica pise se velikim slovom)

jesko78

Senior member
Učlanjen(a)
29.10.2014.
Broj reagovanja
4
VladaBG je napisao(la):
Za tvoju informaciju ako ti azbuka ili abeceda malo teze idu, ime mi je Vladimir a i nick nema dodirnih tacaka sa Simpsonom (licna imenica pise se velikim slovom)
Važi brate  :tbumb:

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Ovaj termoskupljajući providni bužir možete naći u skoro svakoj bolje opremljenoj ribolovačkoj radnji, koriste ga šarandžije za neke njihove sisteme. Ja sam ga kupovao u Freetime-Užice i cena je skroz mala.
Što se tiče Rio Windcuter ll kanapa meni je trajao celih pola sezone a ništa duže nije mi trajao i Rio Gold. Najduže mi je trajao Rio Classic kanap i to 3 sezone. Od tad Rio kanape ne kupujem.

VladaBG

Junior member
Učlanjen(a)
21.06.2006.
Broj reagovanja
0
eko je napisao(la):
Ovaj termoskupljajući providni bužir možete naći u skoro svakoj bolje opremljenoj ribolovačkoj radnji, koriste ga šarandžije za neke njihove sisteme. Ja sam ga kupovao u Freetime-Užice i cena je skroz mala.
Što se tiče Rio Windcuter ll kanapa meni je trajao celih pola sezone a ništa duže nije mi trajao i Rio Gold. Najduže mi je trajao Rio Classic kanap i to 3 sezone. Od tad Rio kanape ne kupujem.

Istina je da kratko traju ali je jedini problem sto coating ispuca i to mozda malo smeta za neke ozbiljne izbacaje ali na manjim distancama je dobar, pliva nepromenjeno i ponasa se odlicno u smislu prevrtanja predveza i muve

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Rio gold jednu sezonu, Vision attack 3, sad sam uzeo MED pa cemo videti. Rio perception fura godinu dana, a Vision Presentation je kao nov.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
eko je napisao(la):
rio kanapi su izgleda poznati po kratkotrajnosti  :( SA traju dosta duze  :)
vlado , ni sekunde nisam pomislio da lazes  :nowink: samo sam napisao da si slabo koristio kanap ako ti traje deceniju a prosecan ribolovac ga potrsi za sezonu .  :tbumb:

VladaBG

Junior member
Učlanjen(a)
21.06.2006.
Broj reagovanja
0
Drugi ce morati da ti kazu koliko sam koristio kanap, da ne slazem...

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Vlada mozda peca najvise od svih na forumu. Tako da njegovih godinu dana pecanja ko mojih 8 Xaxaxaxaxaxaxa

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
onda da posalje kanap u fabriku  :tbumb: kao ona zena sto nikada nije promenila ulje u mercedesu . uzela joj fabrika taj auto za u muzej i dali joj novi. ....tako se bar prica  :)

VladaBG

Junior member
Učlanjen(a)
21.06.2006.
Broj reagovanja
0
Poslali su mi vec nove, nisu trazili ovaj

Vrh Dno