Test stapova

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
Sta vi mislite, treba li verovati onima sto testiraju stapove a pritom prodaju ili sve te stapove ili veci deo njih?

Bilo kako bilo, ovaj test izgleda ok. Sve lepotan do lepotana i to u «narodnoj» klasi, tj petici i to jos skoro svi noviteti za ovu sezonu. Par njih sam imao prilike da isprobam a medju njima je i EVOTEC. Imao sam celi dan na raspolaganju da se fino odlucim ili za ovaj sa testa ili med. Fast koji sam i uzeo na kraju. Najveci razlog je bio taj sto je fast bio skoro neupotrebljiv za underhand. Jednostavno prebrz. Iako je «tezak» sa svojih 110gr, ipak se u ruci oseca kao perce. Ko sto ovde u testu rekose: mogao bih ceo dan da bacam sa njim. Med.fast se jos lakse oseca u ruci sa odlicnom osecajem za dlizinu i steta sto njega nisu uzeli za test jer je ovde zajedno sa Heliosom i Fariom proglasen za najboljeg allroundera.

A sad jedno ozbiljno pitanje za sve: Da te u spavacoj sobi ceka Pamela Anderson a u dvoristu ovi lepotani spremni za test, Sta bi izabrao?

Ja bih svez vazduh.... :D

link

A ovde su im i osmice: link

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Hladno bre napolje  :-\

Vredi procitati clanke, samo poduzi su ali kako sam brzinski preleteo vrede citanja.

I da iskopah jednu stvar koju si spomenuo a koja je fina za diskusiju a to je brzi ili prebrzi stapovi kako hoces neupotrebljivi za UNDERHAND zabacaje. Al cem oda opet polemisemo a?

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
Apsolutno neupotrebljivi. Aj cacni mecku... :D  :D Ili bolje aj neka prodje Bozic pa posle otvaraj temu 

StY_EsoX

Senior member
Učlanjen(a)
21.02.2006.
Broj reagovanja
1
nespetro je napisao(la):
Iako je «tezak» sa svojih 110gr, ipak se u ruci oseca kao perce. Ko sto ovde u testu rekose: mogao bih ceo dan da bacam sa njim.        

Sa kojom to peticom ne moze da se baca, tacnije receno peca, ceo dan?

Vrh Dno