"Thanks for voting!"

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Komanchero wrote:
1) Lifetime waranty
2) odlichan balans
3) rod tube
4) cena = kvalitet
5) lako manevrisanje koncem
6) 4 piece ima iste performanse kao i 2 piece
7) renome

Pa da krenem redom!

1. Imaju svi sem Orvisa koji ima postenih 25god
2. Ovo je smesno kada je na listi Winston WT
3. Imaju svi
4. vazi za sve
5. koncem manevrise bacac
6. Ovo je potpuno nepotrebno jer tabela ne pominje radi li se o 2piece ili multi piece (a povrh svega nije ni istina)
7. A koji od nabrojanih nema renome?

Evo da dodam samo jos nesto za razmisljanje. Od svih nabrojanih stapova, po dizajnu i zavrsnoj obradi, izdvajaju se samo 2 (WT i T3) svi su ostali daleko iza!

I kako da nas ubedis u ono "Sage definitivno"? Deluje mi kao kada se u Srbiji vodi polemika koji je auto najbolji. 90% upitanih ce da kaze Passat diesel :lol: :lol:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Oh :-? :-o :-? ispade SAGE = Passat, pa još dizel! fly_oak

Joj Simpsone nisi trebao ovakvom uporedbom da mi ogadiš Sage :hammer: :hammer: Ako je tako iz principa cu da se odlucim između greysa i visiona! :lol:

Ok, malo se šalim ali ipak me malo potresla ova uporedba! :lol:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Pa dragi Sebastiane, to je jedan od razloga sto se i meni ogadi Sage. Misim nije da je los stap ali je brate pravi passat diesel i to karavan (omiljeno na nasim prostorima)

eurofish

Senior member
Učlanjen(a)
01.10.2006.
Broj reagovanja
0
posto je stap za pastrmku to je onda T3(balans cista10)
a WT je jedan od naj boljih stapova ikad napravljenih
tu je i tomas pa glx .... pa xp

Komanchero

Newbie
Učlanjen(a)
01.12.2006.
Broj reagovanja
0
@ simpson H
Pitao si za razlog, naveo sam, a to shto ti vishe volish WT to je tvoja lichna stvar.
Ja nisam imao nameru nikoga da ubedjujem (poshto si pomenuo "i kako da nas ubedish"), to je jednostavno moje subjektivno mishljenje + iskustvo, uostalom nadji nekog drugog ako ti je toliko stalo da se raspravljash sa nekim.
Bez ljutnje ;-)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ma naravno da je bez ljutnje, ali forum je mesto gde se polemise o svakakvim stvarima.
Sustina je da onako kako si ti rekao, ispada da nema boljeg stapa od SAGE a onda je ipak zestoka konkurencija najboljih proizvodjaca danasnjice. Sve same zveri!
I uopste ne favorizujem niti volim WT, samo se trudim da budem maximalno objektivan, jer jednostavno, dobar stap je dobar stap i tu nema dileme bez obzira na ono sto pise na njemu. A kada je zavrsna obrada u pitanju, ni tu nema dileme.

Da ne pomislis da favorizujem nekog proizvodjaca, imam stapove od 3 gorepomenute firme

Vrh Dno