Thomas & Thomas Paradigm 4#

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
saleja je napisao(la):
ODUSTAJEM OD PRODAJE

Iskusno si poslusao savet. Do dobrih stvari kojih vise nema u proizvodnji se jako tesko dolazi. A još ako te vežu lepe uspomene z ataj štap onda ti bilo koliki novac neće nadoknadidi gubitak takve stvari.

Pametna odluka  :tbumb:

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Da dodam... T&T štapovi možda po karakteristikama nisu kao neki drugi... ali imaju dušu.
Ručno rađeni, male serije,... najmanje konfekcijski od svih vrhunskih štapova. Malo ih je na tržištu, mnogi modeli se naručuju i čekaju. Serijski broj na svakom delu štapa, najlepši držač čekrka koji sam ikad imao u rukama...

Pre nekoliko godina kod mene je bio jedan dalji rođak iz Wyoming-a (naravno mušičar) i kada sam se pohvalio mojim štapovima on je pored gomile Sage-ova i ostalih štapova izvukao moj T&T Vector #3 i samo rekao "Very nice piece!" ;)
Ovi ostali mu nisu bili toliko interesantni :doh:

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Ovde ima par lepih fotki...
http://www.yellowstoneangler.com/Photo%20Gallery/5weightflyrodcomparison5weightflyrodreviewbestfiveweightrodthomasandthomasTTflyrod.htm

saleja

Senior member
Učlanjen(a)
14.07.2010.
Broj reagovanja
3
evo pre sat vremena se vratih sa reke, idiot zaboravio kutiju sa musicama :doh: Na srecu na torbici prisivena ovcija koza uvek krije neku bubicu. Tako da sam se malo izmahao. Ja imao neke vece bubacke pa probah sanjima i naravno nista.... Usija se glava i upale usi za cas. Ja sam imao tu srecu da mi taj stap sticajem neverovatnih okolnosti dodje u ruke kad sam tek poceo da musicarim. Nikad tad nisam ni cuo za t&t..Jednostavno imao sam novac a on mi se mnogo svideo, prezasicen varalicarenjem reko ajd da probam.. Sa njim sam bukvalno poceo da ucim.
U ovom sve gorem vremenu orasi sve manje, u meni iskustvo i zelja sve veca... jedno ne ide bez ovog drugog, pa po sistemu presipaj iz supljeg u prazno, probah da izvedem nesto ??? Nista odoh ja sad do banke da vidim dali oni imaju ne medvedju uslugu za mene ili odoh kod usnog.. ???
Slicke cem pusti veceras...umetnicke ;)

saleja

Senior member
Učlanjen(a)
14.07.2010.
Broj reagovanja
3
IMG_3848.jpg

IMG_3852.jpg

IMG_3851.jpg

Ljubav moja ::)

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Milanče je napisao(la):
on je pored gomile Sage-ova i ostalih štapova izvukao moj T&T Vector #3 i samo rekao "Very nice piece!" ;)
Ovi ostali mu nisu bili toliko interesantni :doh:

Zna covek znanje  8)

Saleja pametno sto si ovaj stap povukao iz prodaje. Definitivno ne bi mogao da izvuces adekvatan novac za njega a za 200e ga treba prodati samo u slucaju zlu ne trebalo.

Xfactor

Senior member
Učlanjen(a)
09.08.2010.
Broj reagovanja
0
Divan stap, Sale... Nego, kad ti je vec do toga da zaradis za taj DH, stavi neki tvoj bambus, imas kupca odmah  :blush:

saleja

Senior member
Učlanjen(a)
14.07.2010.
Broj reagovanja
3
Dodje covek pameti na kraju.. Sto se tice prodaje bambusa, nisu neki koji bi imali neku vrednost, uopste, a kamoli kod nas. Ovde to ima slabu potraznju, tako da bi bilo zaludno porodavati ih..ja sam ih nabavio za sitne novce, fantasticno rade a i oni su mi posebni..

Xfactor

Senior member
Učlanjen(a)
09.08.2010.
Broj reagovanja
0
Eh, Sale, kad bih ja bio te srece da ih nabavim kao ti...  :blush:
Bio bih presrecan da nabavim neki bambus za sitne novce, pa da ga malo restauriram. Ili cak blankove, pa da radim stap...
Snovi  :blush:

zekafly

Senior member
Učlanjen(a)
28.02.2010.
Broj reagovanja
0
Ako se ti predomisliš ja sam zainteresovan za taj štapić, a mog ti ponudim i Dh komplete za njega.

Vrh Dno