Tight Loop Seminar!

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
http://www.musicarenje.com/forum/viewtopic.php?f=18&p=18728#p18728

Evo poziva za sve! U subotu u podne na Adi Ciganliji po treci put dan fly castinga. Imate priliku da vidite na delu nase instruktore a Boga mi i svako ce moci nesto da nauci. U okviru ovog druzenja bice prikazani proizvodi Ross Reels a bice omoguceno i da se probaju Ross stapovi i cekrci kao i Varivas i RIO strune.

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Lepo to sve Vi snimite i slikajte pa slike ovde a snimke na YOUTUBE, pa svi da vidimo. :tbumb:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
ako je neko iz bga slobodan ,ja bih isao,pa zajedno?

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
oholi je napisao(la):
ako je neko iz bga slobodan ,ja bih isao,pa zajedno?

Oholi ako hoces dodji do moje radnje do 9:30 najkasnije pa odatle samnom kolima. Jedino sto ti je mozda rano ali ja moram u to vreme da idem a valjala bi mi i pomoc:)

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Evo nekih utisaka sa seminara. U organizaciji komsijskog sajta www.musicarenje.com  i nasa dva instruktora Ivana i Ace odrzan je juce ovaj seminar na Adi ciganliji. Vreme je posluzilo i organizatore i sve prisutne. Doslo je oko 50 tak musicara sa svih strana Nis ja i Jr, Beograd, Valjevo, Novi Sad, Pancevo, Crna gora, Rsska, Bor, Cacak, Lazarevac.... Vlasnik novootvorene musicarske prodavnice iz Bg a nama znani SimpsonH je omogucio svim prisutnima da isprobaju Ross cekrke i stapove kao i Varivas i Rio kanape. Instruktori su dali sve od sebe da seminar bude na stvarno viskom nivou pa su resenje za svoje probleme nasli od vrhunskih kastera do samih pocetnika. Od zanimljiv stapova pored navedenih istakao bih Acin Bambusova mahac kao i Danetov rucno radjeni stap CTS Affinity-S 6wt 9' (blank) i iako mu je to drugi uradjeni stap u karijeri, uradio ga je kao vrhunski majstor. I naravno ne mogu a da ne spomenem da sam se odusevio sa strunom Rio Pike 9-ka intermediate koju on koristi za lov stuke. Vrh struna ukratko.

Odlicno je sto ima ovakvih skupova i treba da ih bude i cesce. I naravno iskoristitite sledecu prvu priliku i ne preskocite ovako po meni retke ali itekako korisne seminare i skupove.

Bistro

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Djole nisi svestan koliko mi je drago da ste ti i JR potegli cak iz Nisa da nam se pridruzite. Naravno drago mi je i za sve ostale koji su bili. Znaci i Kuzmino javljanje da je sprecen da dodje.
Drago mi je da ste imali priliku da probate neke stapove i cekrke kao i RIO strune, da se licno uverite kakav je WindCutterII, stapovi Essence FC i skuplji FW. Bice jos ovakvih akcija sigurno jer je i to jedan od nacina da se popularizuje musicarenje a jedan od osnovnih ciljeva www.musicarenje.com a znam i za www.musicarenje.org, je bas to! Bez obzira na neke nesuglasice iz proslosti, ova dva sajta su ipak lideri na domacem webu.

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
144
  Bez mnogo obrazlaganja, reći ću samo da je bilo odlično. Drago mi je da su kod nas zaživele ovakve manifestacije. Evo par slika da vam dočara atmosferu juče na Adi.

Prilozi

• DSCF1622 (Medium).JPG
    DSCF1622 (Medium).JPG
    118,6 KB · Pregleda: 146
  • DSC_0227.jpg
    DSC_0227.jpg
    76,2 KB · Pregleda: 153
  • DSC_0221.jpg
    DSC_0221.jpg
    93 KB · Pregleda: 155
  • DSC_0197.jpg
    DSC_0197.jpg
    91,9 KB · Pregleda: 137
  • DSC_0175.jpg
    DSC_0175.jpg
    144,9 KB · Pregleda: 134
  • DSC_0172.jpg
    DSC_0172.jpg
    72,8 KB · Pregleda: 166

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Svaka mušičarska manifestacija je i moje omiljeno mesto. Da li da dođem, da li da ne dođem?- pitao sam se više puta i dok sam ja tako sam sebe ispitivao, prođe taj skup.
Takav isti se može organizovati u Nišu, uz još veći broj posetilaca, jer ima bar 10 puta više mušičara nego u Beogradu. Naši EFFA instruktori ovde imaju još pogodnije uslove za ono čime se bave, a Simpson veliko tržište koje "plače" za njegovom robom.
Evo, ja ću vam reći koliko bi mušičara došlo na "Tight Loop Seminar" u Nišu: Bar 200! Moralo bi traje najmanje dva dana.

kolubarac

Newbie
Učlanjen(a)
09.06.2008.
Broj reagovanja
0
Sa kojim danom kasnjenja da prokomentarisem ovaj skup kome sam prisustvovao. Apsolutni sam pocetnik u musicarenju imam tri izlaska na vodu tako da mi je ovaj skup posluzio da naucim neke osnovne stvari, takodje sam upoznao moje drugove sa sajta Ivana JR i Djola. Nije da izmisljam toplu vodu ali meni je poenta celog dogadjaja druzenje i nauciti nesto od proverenih musicara. Sve pohvale za organizatora i nadam se da ce biti jos dosta slicnih okupljanja.

Evo i par slicica

Prilozi

• DSC01422 (Small).JPG
    DSC01422 (Small).JPG
    68,7 KB · Pregleda: 139
  • DSC01424 (Small).JPG
    DSC01424 (Small).JPG
    73,2 KB · Pregleda: 137
  • DSC01425 (Small).JPG
    DSC01425 (Small).JPG
    70,1 KB · Pregleda: 138

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Dajte ljudi neki video da i mi ostali (ogromna većina) namirišemo malo atmosferu... i tako to!

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Postoji ucesnik seminara koji je sve snimao kamerom....doticnog gospodina ne poznajem ali se nadam da ce se pronaci vec neko u prici i da ce uskoro pasti klapa ;) Jaaaaaaaaaavi seeeeeeee......sve Ti je oprosteno.....dajte snimke siroj javnosti..... :bye:

Vrh Dno