TIHI UBICA ne propustaj ako nisi video

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Ova devojka je puna zdrave, uzavrele krvi i žudi za oplodnjom u nekoj džungli pored nekog jezera, bare ili potoka. Voleo bih da razmenim tečnosti sa njom, ali bih u predigru obavezno ubacio jedno pola sata njenog arlaukanja, koje meni zvuči kao zov na parenje. Dao bih joj mikrofon sa ugrađenim senzorima za izobličenja zvuka, koji ih kasnijom obradom ispravlja. Majstoru obrade zvuka i čudnih pevačica, ova divljakuša zvuči veoma zanimljivo.
Najvažnije je da znamo da ona ne peva sebi, već ovakvu muziku traži njena publika. Za to što mažnjava pare od budala, zaslužuje da joj svaki mušičar poljubi nožni palac. :hammer:

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
MIX, da li si razmisljao da radis na nekom HOTLINE-u :D :D :D.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Zašto na hot-LINE-u? Mogao bih da radim na terenu.
Predlažem da Mušičarska Sekcija nagradi JK jednom pohvalnicom za napredak muzike. Ja ću da joj je uručim, uz srdačan stisak, zagrljaj i poljubac.
800px-French_Kiss.JPG

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Mixe, makni ovo tvoje "Borac sa ribama " pa namesti "TIHI UBICA" obrni okreni najvise ti lezi  --Jelena Karleusa??

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Ako sam mogao da mušicom lovim babuške, karaše, krkuše i mrene, mogao bih i JK da "zloupotrebim".  :hammer:

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
:D JA  :D NADJOH  ;) KUTAK  :) GDE  ::) CU  :blush: LETOS  :yeswink: DA  ;) SE  :smoke: HLADIM  :drool: :drool: :drool: http://www.youtube.com/watch?v=v3kbIRLqd1M

Vrh Dno