Time Fly

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
397
Morao sam da postanem nazalost jer ovaj forum samo takav nacin komunikacije podrzava i vrednuje.

Moj post Oholom je upucen vise kao zezanje a ne kao ozbiljan post.

A o kineskim stapovima vise necu da komentarisem, svako peca sa onim sto voli i za sta ima novca.

Srbi su uvek voleli da seru zato smo tu gde smo.

Porediti Simms ( koji se pravi u Kini osim G3 I G4) I neko govno koje se valja ovde sa Aliexpressa je ili nepoznavanje problematike ili palamudjevina. A u 99% palamudjevina ili lupio sam pa neko ce da potvrdi moj post pa cu da mu se zahvalim. Stavicu krila ovako, navezacu musicu van proporcija nema veze sto to ne lici ni na sta uvek ce neka moje dupeuvlaka da kaze da je odlicna i da ce LOVITI, nas je dovelo do ovde gde smo sad.

I uvek kad me neko bude pitao da li kupiti ''kineza'' ili Sage ili Orvis uvek cu reci Sage ili Orvis. Ako nista bar taj neko koji kupi taj stap, ako ne bude hteo da musicari lakse ce ga prodati i izgubice mnogo manje novca na razlici a da ne pricamo o tome da ce imati garanciju ako mu pukne deo.

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
  Mariću, potpuno se slažem za '' originalnije '' verzije pribora pa i sam težim originalima ali, evo oba čekrka '' Byron '' jedan od 200€ i

drugi veći ( 5-6 ) od 60e su radili Kinezi jbg. Za prvi skuplji direktno iz Austrije nisam ni slutio da je Kindžos , kvalitetan je i prelep.

Znaju Kinezi da odrade posao kada se plati. Ovaj Byron od 60€ je odličan, lagan ,precizan itd..

Napredovali su opasno i mogu da odrade plagijat svega živog, na svaki čelik imaju odgovor i da ne nabrajam. Evo mobilni su im odlični.

Uvek sam mrzeo  ''made in china '' ali, više ne možeš ništa skoro da kupiš da nije  njihovo  :blush:.

Eto nisu uspeli nožić Victorinox da iskopiraju iako su pokušali  :D

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Polako iskopirace I to....kod mene je recimo sve kina od cekrka preko stapa I kanapa pa do muva koja je odradjena kina materijalima!! I opet pecam sa.uzivanjem.... imam tajmenovu robu,sve kina Ali ja Sam prezadovoljan!!! Bog je stvorio zemlju sve.ostalo je napravljeno u kini :hammer: :hammer:

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
Glasam za renomiranu marku...svaka cast Radetu jako fin covek ali sa kesom smo polomili sva 3 stapa kupljena kod njega u toku zabacivanja :(

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
397
Pa sa prihranom. To ti je vranjanski nacin pecanja pastrmke, stavis kesu onu iz Maxia napunis je i stavis na vrh i zabacis  :hammer: :hammer: Ma sa Kesom, Kesa Janjic lik.

Gegula kontam ja tebe druze i drago mi je da uzivas ali recimo da ti stave Sage I kineza na sto koji bi uzeo? Ja bih npr prodrmao prvo jedan pa drugi pa ako mi vise kinez odgovara pre bih uzeo njega ali npr da treba sutra da ga prodam i da posle 10 god izgubim 20 e na stapu koji uz to jos ima I garanciju uzeo bih Sage :)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
397
I nemoj te se zavaravati da cete Simms G3 naci kod kineza za 80$ ili Sage X za 50$.

Drugo su kosulje koje Oholi nalazi za 12-15$ kad naleti i kad ode kod coveka licno ( inace su na aliexpressu oko 25-29$) a kod Simmsa u u USA 49$. Da ne spominjem to da su to modeli pre 4 godine koji se I u Americi mogu naci po 29$ na snizenjima

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
397
Mafke Fly je napisao(la):
  Mariću, potpuno se slažem za '' originalnije '' verzije pribora pa i sam težim originalima ali, evo oba čekrka '' Byron '' jedan od 200€ i

drugi veći ( 5-6 ) od 60e su radili Kinezi jbg. Za prvi skuplji direktno iz Austrije nisam ni slutio da je Kindžos , kvalitetan je i prelep.

Znaju Kinezi da odrade posao kada se plati. Ovaj Byron od 60€ je odličan, lagan ,precizan itd..

Mafke nikada ne bih dao 200e za Byron cekrk. Pre bih uzeo Scierra EDP od 30e.

smoker13

Senior member
Učlanjen(a)
10.09.2012.
Broj reagovanja
22
Svako se širi onoliko koliko ima i svakako da su Hardy, Winston, Scot, Sage brutalni stapovi i da bih pre njih posedovao ali kad se nema onda je dobar i Balzer, Greys, Sciera cak mozda neki i bolji od pomenutih nadrkanih modela kod kojih je ta cena jer plaćaš doživotnu garanciju što kod štapova srednje klase nemaš već kad ga cvikaš ili popravljaj ili baci. A kad se nema ni za to onda solidan kinez i uzivaj...
Prisustvovao sam na Lašvi kad je čovek isprobavao nov Hardy i u backcastu mu pukao na pola kao grana ali bez nerviranja prošlo jer ima doživotnu garanciju na štap.
Tako da Flytyeru uzmi štap za onoliko para koliko imas, probaj naći nesto ok za svoj budžet, mozda na kraju krajeva će ti bolje leći i kinez od nekog markiranog štapa...
Ja sam kupio Sciera memento #3 i ne bih ga menjao ni za jedan drugi jer mi je baš legao...

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
397
Upravo tako Smoker-u.

Srdo ako nema u Carpologiji Scierra EDP pitaj da li postoji sansa da ti naruce pa da stigne u radnju.

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
  Mariću bratiću , frka mi je bila baš HIĆA za čekrk  klase 2 i taj Byron mi u kompletu naleti sa štapom, prelepo su izgledali upareni i nisam mogao odoleti niti juriti-čekati da isprobam klasu #2. Razumeš me. Sve provereno , kataloški i od prijatelja, ništa preplaćeno i sl., to je bila najviša klasa Byrona  pre 10 g.sa dva lagera i šminka vrh. Lageri  možda nisu potrebni  za wt. 2 ali možda nekad  zakuca pastrmka velika kao što se desilo i  značila mi je precizna kočnica na maloj klasi.
Znam da Byron nikad nije bio ni srednja klasa ali, nemam navike da čekam kada mi se nešto svidi :doh:

smoker13

Senior member
Učlanjen(a)
10.09.2012.
Broj reagovanja
22
maric je napisao(la):
Upravo tako Smoker-u.

Srdo ako nema u Carpologiji Scierra EDP pitaj da li postoji sansa da ti naruce pa da stigne u radnju.
Meni u NSu je rekao radnik u Carpologiji da može da se poruči sta hoću... Inače u Carpologiji na svaki štap imaš godinu dana garancije tako da čuvajte račune.  ;)

Vrh Dno