Time Fly

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
397
Ne volim to etiketiranje sto par ljudi na ovom forumu pokusava da protura godinama, ako imas vrh pribor ti si sminker, neznalica itd a ja pecam sa kinezom i ja sam doktor ubijam ribu, jebem joj nanu i ostala sranja ( a to sto onanisem na Sage, Orvis itd a nemam para da ih kupim nema veze)

Nikad nikome u zivotu nisam srao i jeo govna sta treba da kupi i sa cime da peca. Brate moj ako je tebi gust da pecas sa leskovim stapom pecaj mili moj zaboli me dupe. Ali isto tako necu da ti dozvolim da mi seres da je leskovak bolji od carbonskog stapa.

I koji kurac moj sad svi nosite kineske Simms kosulje kad ste pljuvali po njima do pre godinu dana? Sto ne nosite neke kineske najlonke. To su demagogije i sa takvim ljudima vise uopste necu da ulazim u bilo kakvu vrstu komunikacije.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
ja sam rekao 100x i opet cu ponoviti,kineze ili bolje reci jeftinije stapove do 100e kupujem jer ih cesto lomim ne brinem o priboru i volim da menjam stapove i cekrke....mogu da kupim stap koji god mi se svidi nije mi problem ali po meni je to bacanje papa,isto lovi i kinez i sage i hardy itd...o tek ove kosulje sto pominjete jakne i cuda tek mi je to bacanje para....jedino za sta ne bih zalio pare ji kombinezon i to sims neki disuci, ali nazalost ne treba mi....prema tome kupuje ko sta hoce i sta mu se svidja,ukusi i misljenja razlicita kao i za sve u zivotu....

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Kolko sam razumeo, dečko (ne poznajem ga) pitao za jeftiniji štap i dobio odgovor... da je u istom cenovnom rangu sa svim što mu vi ovde nudite imalo bi smisla o tome raspravljati dalje...ovako...

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
...ovako...hvalisanje nas koji imamo skup pribor mu neće pomoći da uzme neki pribor i postane kolega...

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
Odnos  dobar štap-loš bacač je u Srbiji poražavajuće,sramno,katastrofalan. :bye:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
397
Pa ko prica da covek kupi skup stap? Lepo mu predlozih tog kineza sto si rekao da ima kod Radeta. I da kupi ono za sta ima pare ali isto tako mu ne mogu prodavati muda za bubrege da ako hoce da se manekenise i kurci kupi Sage npr. Ali ako ima kes nek kupi odmah stap sa garancijom ne mora od 500 e. Ima i dobrih stapova od 200-250 e. Lakse ce prodati ako mu se musicarenje ne svidi.

Slazem se sa Igorom ali isto tako moram da napomenem da po Bg u ima puno papula ( gejaka) koji ne znaju da voze a voze bmw, audije, mercedese i jebe se njima za moj C3 kao i meni za njihov mercedes ali cim budem imao love kupicu sebi jednog dzipa da se ne lazemo ;)

FlyTyer

Senior member
Učlanjen(a)
19.02.2016.
Broj reagovanja
18
Hahahahaha joj sta se ovde desilo....
Ajde ovako....ko prvo musicarim vec 6 7 godina tako da znam sta mi treba od opreme i sta ne
Imam skupih stapova imam skup cekrk imam i krs,vezujem i muve od pocetka znaci nekih 6+ godina. U sustini nisam pocetnik i samo sam pitao za iskustvo sa ovim stapovima kod radeta hahahhahah joj
Ne postavljam muve na forum fotke i te stvari,grneralno nisam aktivan osim kad trebam da kupim nesto odavde inace nije problem ajde postacu malo aktivniji ali sustina je da nisam pocetnik i da sam upucen u pribor 10/10 mozda cak i bolje od nekih ovde glavnijih nadam se da se niko nece uvrediti al eto samo sam hteo da cujem neka iskustva sa ovim stapovima
Hvala svima gahahaha

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
397
I koga normalnog boli kurac ko se kako obukao, sta ima od opreme, da li zna da baca ili cisto bleji pored vode. To samo kompleksasi i ljudi koji su na gladan kurac pravljeni komentarisu.

Ja bih voleo da svi sa foruma i sire nosite Simms,furate Sage, Orvis, T&T, Winston, i da uzivate i sto manje vremena provodite u komentarisanju ko je sminker, ko je neznalica, da li je neki stap za nekoga ili da li zna da peca itd.

Bice vam zivot lepsi i ne prodajite muda da je leskovak bolji od karbona. Nije ali mozda ima za nekog sentimentalnu vrednost i nista vise ali i to je dovoljno.

Odoh na smudja. Pozz

FlyTyer

Senior member
Učlanjen(a)
19.02.2016.
Broj reagovanja
18
Ne diraj me dok pecam ,jer cu da te _______
Bistro maricu

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Maricu pa zar ti nisi gejak??? Kolko Sam razumeo ti SI valjevac!!!

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
397
Gejak je pogrdan valjevski naziv za coveka koji je dosao iz sela i poceo da palamudi tj da glumi nesto sto nije dok mu praziluk viri iz dupeta.
Da me ne shvatite pogresno seljaka postujem od njega zivim a papule ne volim tj gejake. Možda sam i mogao biti gejak ali 2 generacije pre mene su valjevci jbg. Tako da ni tu srece nemam. Jeste da me pojedini valjevci ne znaju al jbg nauci covek da zivi sa tim ;)

Vrh Dno