Udice Sekspir,

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Nema da se švercaš sa caddisom. To je lako, klinka da vidimo ....

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Da se proba Gradacki lipljen udica #16 :) moyda je malo veca za ovu musicu al jbg :) Klinka cu da vezem cim nabavim polipropilen i petlovo pero :)

Prilozi

• Emerdzercic.jpg
    Emerdzercic.jpg
    48 KB · Pregleda: 41

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Evo Klink da me Baki ne smara koristio sam CDC umesto polipropilena i neko parcence petlovog pera sam nasao ali nije bilo bas dovoljno dugacko da se to namota lepo..Opet varijanta zeleno narandzasto mrzi me da jurim drugi dabing xaxaxaxax

Prilozi

• Klink.jpg
    Klink.jpg
    54,6 KB · Pregleda: 41

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ovaj je bio parola snadji se :) može to mnogo bolje al iskreno vezao sam samo 3 klinika u životu ( fazan varijanta ) pošto me mrzi da vežem nešto na šta nisam imao ribu ( mada nisam ga ni forsirao ). Eto Baki nije extra ali lovice  :p

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Jebo mu pas mater i klinku. Uradih sad dva komada da te zezam i ispadoše još grđi od onih malo pre.  :D

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Xaxaxaxa car si :) samo polako priroda to radi sama :) Šalim se :) da si bliže pa da se skupi ekipa da vezemo zajedno da izbacimo liticama nekog i udjemo u legendu flytyinga xaxaxa  :hammer:  :hammer:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
E uvek nešto zaboravim, jedno popravim, drugo zajebem. Sutra ću mu bem kevu kad se odmorim, makar potrošio 50 udica.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ti si dobar ja imam problem nemam baš vremena za vezivanje i kad sednem vezem 5 musica i to sve različite i ostavim Xaxaxaxa ne znam kako me ne mrzi da vadim opremu za 5 muva :) e kad bih mogao da se fokusiram na 5 istih musica bilo bi vrh ovako je sviranje kurcu :)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Čuj loši  :bleh: odlični :) još samo sezoona da počne :)

Vrh Dno