UiP kod ostalih ribolovca

Xfactor

Senior member
Učlanjen(a)
09.08.2010.
Broj reagovanja
0
A sad dolazi nezanimljivi deo: moderatori upozore clanove, jedan prestane da raspravlja ili se trajno distancira od sajta, Homera banuju malo, pa se svi zalozimo da ga vrate (jer nije zanimljivo bez njega) i molimo razocaranog (najcesce novog) clana da ostane ovde. Dosta clanova se nikad ne vrati. A ako clan i ostane ovde, preziveo je, dozivotno se distancira od Homera (ali Homer nikad od njega). A veooomaaa retki clanovi nastave dozivotno da se peckaju s njim, neki i uzivaju (citaj sasats).

P.S. Doci ce zima, samo polako  :D :hammer:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Xfactor je napisao(la):
P.S. Doci ce zima, samo polako  :D :hammer:

Tebi prijatelju dzaba i zima i leto i prolece i jesen, od sad mozes da lupetas do mile volje jer ode ti na ignore listu. Onda te ne vidim i ne padam u iskusenje da reagujem na lupetanje. :hammer:

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
381
boban.velickovic je napisao(la):
Nisam nešto pratio temu ispočetka... jel UIP - Uhvati I Pojedi?    :blush:

Dobro pitanje. Ima vise opcija:

-Uhvati i Prijatno, Upecaj i Przi, Ulovi i Pokazi.....  :hammer:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
Druze UiP ne poznaje "vracam sve, ali ponesem poneku zbog toga i toga", znas kako kazu, ili jesi ili nisi...

pametno receno

schok

Senior member
Učlanjen(a)
19.12.2011.
Broj reagovanja
0
gledam ovo,citam,pa mi nije jasno da ima ljudi koji ovo (UiP) toliko preozbiljno shvataju kada zivimo na podneblju gde nema ni svesti ni savesti da bi smo o ovome ozbiljno razgovarali.kada bi nas bilo nevezano musicari,varalicari itd... bar 95 % koji pustaju ribu,onda bi smo mogli da kritikujemo ostalih 5 %. :smoke:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
ili jesi ili nisi ...ili sto bi nas narod rekao ...il si nindza ili si mindza  :tbumb:
kakav bre vas UiP?  :doh: toliko malo ljudi je pristalica tog pokreta kod nas da je smesno razgovarati o tome .
ljudi koji upraznjavaju povremeni UiP su po meni pre vredni paznje i pomena . to su odlicni ribolovci koji redovno hvataju dosta ribe . takvo ljudi u toku sezone odnesu dovoljno ribe ukucanima , tetkama i prijateljima a visak vrate reci  :)

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Nije na svim rekama C&R isto vazan.... Mene iskreno zabole za ciprinidne vrste riba dal ih neko vraca ili ne jer zive u 95% reka a mreste se daleko uspesnije od salmonidnih vrsta riba.... A to nije slucaj s'pastrmkama, C&R je mnogo vazniji na salmonidnim vodama koje su po pravilu manje  i u kojima se riba neuporedivo teze mresti.... Pogledajte reke kad se pastrmka mresti ja neznam kako odrasle ribe opstanu u takvim uslovima i sta tu ostane kad pocnu snegovi da se tope i kad voda nosi drvlje i kamenje bog sam zna.....
I zato skidam kapu svakom ko vraca pastrmke nazad u reku a javno i glasno kazem da su svi koji nose pastrmke sa reka za mene kretencine glupe koje treba samo biti i zabraniti im da prilaze samonidnim rekama.....

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
najlakse je biti salmonidni c&r ribolovac  :tbumb: to moze apsolutno svako , dovoljno je da postuje zakon  :) pogledaj na forumu temu pastrmka za ovu godinu , pogledaj sta se hvata i sve ce ti biti jasno . pravo iskusenje za takozvanog c&r ribolovca je na ciprinidnoj vodi gde je izvesno da moze doci do ulova vrednog za poneti

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
milan_mj je napisao(la):
Nije na svim rekama C&R isto vazan.... Mene iskreno zabole za ciprinidne vrste riba dal ih neko vraca ili ne jer zive u 95% reka a mreste se daleko uspesnije od salmonidnih vrsta riba.... A to nije slucaj s'pastrmkama, C&R je mnogo vazniji na salmonidnim vodama koje su po pravilu manje  i u kojima se riba neuporedivo teze mresti.... Pogledajte reke kad se pastrmka mresti ja neznam kako odrasle ribe opstanu u takvim uslovima i sta tu ostane kad pocnu snegovi da se tope i kad voda nosi drvlje i kamenje bog sam zna.....
I zato skidam kapu svakom ko vraca pastrmke nazad u reku a javno i glasno kazem da su svi koji nose pastrmke sa reka za mene kretencine glupe koje treba samo biti i zabraniti im da prilaze samonidnim rekama.....
od mene imas  :tbumb:
ali treba sacekati ostale  :smoke:

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
sasats je napisao(la):
najlakse je biti salmonidni c&r ribolovac  :tbumb: to moze apsolutno svako , dovoljno je da postuje zakon  :) pogledaj na forumu temu pastrmka za ovu godinu , pogledaj sta se hvata i sve ce ti biti jasno . pravo iskusenje za takozvanog c&r ribolovca je na ciprinidnoj vodi gde je izvesno da moze doci do ulova vrednog za poneti
Potpisujem...
Veruj mi da kad kazem nekom da sam bio na vodi i da sam pustio klena ili dva od pola kile kazu da sam lud....jbga kod mene je tako,jer nam je i riblji fond na zavidnom minimumu...

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
milan_mj je napisao(la):

ja se ovde ne slazem nikako,zasto je klen recimo razlicit od pastrmke??? ili mrena ili skobalj??? bandar stuka,ma bilo koja druga riba??? svaka riba je ista ,neke su manje a neke vise atraktivne za lov i to je sve..ja sam pastrmku video samo na you tube a evo musicarim skoro 4-5 god,kod mene takve vode nema u blizini, a ni jednu drugu vrstu za to vreme koju sam upecao nisam poneo kuci..lako je biti C&R na revirima i posle pricati ja pustam ribu,kad neko ide na vodu i konstantno ima dobre ulove ali ih ipak sve vraca u vodu to je pravi C&R ribolovac...

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
56
Max, max, max

U nekom minimalnom procentu se zahvali svojoj ženi (ili ženama svojih drugara) za zavidni minimum ribljeg fonda.  :whistle:

I molim te ne citiraj tog nekog Oskara i ostale... Lako je citirati, teže razumeti, a najteže plasirati drugima, a da bude razumljivo.

Svaka potreba muškarca ka individualnosti potiče iz seksualnih pobuda. (eeeh sad... čitalo se nekad, jebbi ga) ::)
A nije mi jasno odakle tebi i sijaset drugima da tu potrebu ispoljavate u ribolovu (pardon... oprosti... mušičarenju).
Teško da riba može da zadovolji. Možda neki drugi ribolovac... :bleh:

Kad budeš stekao zavidno iskustvo i u ribolovu, i u mušičarenju (ja bih spojio, ali kako ti pišeš, to ne ide), ali i u međuljudskim odnosima, boleće tebe qrčina za ostale ribolovce (oh, pardon, i mušičare).

Pecaj, uči... naaaaajbitnije- pitaj i slušaj starije i iskusnije! I na forumu i oko sebe.

Moj post je grub po tebe, ali za 2-3 godine kad ga pročitaš, delovaće ti smislenije.
Ako malo sporije kapiraš, nekoliko godina kasnije biće ti jasnije.
Ne želim da verujem da si od onih koji bi replicirali na ovaj moj dobronamerni post i koji jednostavno imaju ograničenje napretka.
Ne, ne... elita je elita (zna se tu).  8)

Vrh Dno