UiP kod ostalih ribolovca

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
56
Dare Care, šta da ti kažem drugo nego... javi se da skoknemo do Ćelija ovih dana... rade dobri komadi.  8)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Koliko dobri?

Mada mi u nedelju pocinje Kill quick and no pain sezona na fazane :hammer:

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
56
Ihhh bre, par zar sumLJaš da ima da se krkaju čak i obraščići s istih? :lol:

Dobri, stvarno dobri!  ;)

Odloži malo sezonu na perje.  :)

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
@Japanac...Ja sam na ovom sajtu jer me  zanima sve u vezi musicarenja.Vidim da na ovom sajtu ima vas clanova koji zaista hocete da pomomgnete nekom koje jos "svez",ali isto tako ima i onih,sreca mali broj,koji to pokusavaju na neki cudan nacin,pomalo arogantan!

Tvoj post je ok.Napisao si to sto mislis i obratio si mi se na kulturan nacin i ja to cenim.Nemam ja problema sa takvima kao ti,nego sam explozivam po naravi i iznerviram se kada mi se neko obrati onako kao Simpson H,a ne poznaje me.Kao stariji i iskusniji musicar mogao je KULTURNO da mi se obrati a ne na onaj nacin.

Mada i ovo pisanje nije ni blizu kao obracanje direkt nekom u lice.Cesto se desi da neko pogresno protumaci sta je onaj drugi hteo da napise.Nadam se da Simpson H nije takav uzivo kao sto "zvuci" na ovom sajtu.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Tolko ste sjebali temu da moram da pitam sledeće: Zašto, pobogu, nije i Kolarov bio na klupi!? Da li je Bane kažnjen ili nagrađen? Da li sve ovo ima veze sa time što Bane nije mušičar, već peca drugim tehnikama ribolova? Da li to mušičarski lobi ima uticaj kod Toleta!? I na kraju, da li je sam Veliki Majstor (Falji Ramadani), onaj što nam kreira listu reprezentativaca, mušičar?

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
56
Max, evo ja stavljam ruku u vatru da ako pitaš Simpsona za ono što te interesuje, dobićeš iskren odgovor!
Taj deka  :D mnogo zna, i nije zlonameran,  i ne vrluda sa savetima.
Prek... da, da... nego kako! 8)
Isto tako stavljam ruku u vatru da ako ne zna, neće ni da te zamajava.
Zajebi savete na forumu koji ti idu "uz žicu", tapšu te po ramenu itd...

Čoveče, ja vidim napredak kod tebe za 3 dana.... a neki ljudu jednostavno nemaju sferu ka napredovanju.

Drž' se!  ;)

PS
Trenutno ti mozak radi po inerciji... možda i od tog sexa s komšinicom... možda i jer si okružen krivolovcima...
Uključi se! 8)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Ne kapiram kako selektivno radi ova ignore lista, za sasuts funkcionise a za ovog Maxfly ne radi?

Ali kad sam vec video post Maxfly onda da ti i odgovorim. Nema razlike kod mene na forumu i uzivo, kazem ti u lice bez problema sve sto mislim. Uvek prvo pokusam da objasnim kako sam to i tebi uradio, samo ne vidim kako si ti skapirao da ti se nisam kulturno obratio. Voleo bih da se potrudis i procitas moj prvi post tebi upucen na ovom forumu pa da se sam uveris. Ali ne, ti si sam izabrao put da mi ne verujes u ono sto sam napisao, poceo da se "opires" bez i jednog valjanog argumenta sa samo tebi znanim razlogom. Onda ne mozes ni od mene da ocekujes da nastavim normalnu diskusiju. Ako sam ti rekao da ribe nemaju emocije onda je to tako i nikako drugacije jer i ja znam ponesto a ne lupetam gluposti po forumima. Ti si sam procenio da ti ja pisem "pogresno" i nastavio u takvom tonu. Sta si onda ocekivao od mene?

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
210
Auuuuuuuuuu što je gadan Japanac, leleeeeeeeee....Slušaj brate zemlje izlazećeg sunca  :D imaš od mene burek al ne običan, nego avganistanski(davno obećan plejadi mušičara iz rodne nam Galovice Unt ) i jogurt/pekarski za inat svima, za SAVETE i lepe reči, svaku na svoom mestu i taaaaaako slatko upakovane.E tako te volem, i to je fakat....Psssst, štekaj pare sad će paketić  :)

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
A je li Japanac,kako ja da napredujem ako me Simpson H stavi na ignore listu?  :D

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
maxfly je napisao(la):
A je li Japanac,kako ja da napredujem ako me Simpson H stavi na ignore listu?  :D

Jebote druze ja pomislio da si Xfactor, zbunilo me ovo Maxfly sve sam naopako napisao izvini sto ti se ni krivom ni duznom obratih :doh:

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
Nije problem...
Sam jos da ti kazem da me kod onog tvog posta iznerviralo ono "druze"..
Ne volim to "druze" jer me to asocira na neko davno svrseno vreme... :hammer:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
maxfly je napisao(la):
Nije problem...
Sam jos da ti kazem da me kod onog tvog posta iznerviralo ono "druze"..
Ne volim to "druze" jer me to asocira na neko davno svrseno vreme... :hammer:

Ok prijatelju, moze ovako? Pobrkao sam te sa Xfactorom za ignore istu, mada sa ovim stavom ni ti nisi daleko od nje :D Lakse tako svima :hammer:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
simpson H je napisao(la):
Ok prijatelju, moze ovako? Pobrkao sam te sa Xfactorom za ignore istu, mada sa ovim stavom ni ti nisi daleko od nje :D Lakse tako svima :hammer:

Ahahahahtek sad videh da moram da citiram sam sebe, ustvari Xfactor ni kriv ni duzan na ignore listi, ipak je to zasluzio ovaj "drug" maxfly. Jbg omatorilo se, evo greska ispravljena.

Sad radi perfektno :hammer: :hammer:

Vrh Dno