UiP kod ostalih ribolovca

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
Mozda ca Sasats da citira moju poruku... :doh:  :hammer: :hammer: :smoke:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Darko (ex. Feanor) je napisao(la):
Dare care na mesoreznici umesto s.vrata sece svoj kaziprst....  :lud: ...taka da te komadine moraju da sacekaju....jbg!

Vrat je toliko ukusan da mora nekad i da boli :D

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Ipak ne radi dobro ovaj ignore, treba biti bas veliki karakter pa ne kliknuti na ovo "Prikazi mi poruku", a da sam toliki karakter verovatno bih ostavio cigare :hammer:

Prilozi

• ignore.jpg
    ignore.jpg
    218,7 KB · Pregleda: 107

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
PROTA71 je napisao(la):
"UiVV"
Ili ti UHVATI i VRATI VRETENARA!!!!  :)
"UiVVVV"
Uhvati i Pusti Vretenara Volino Varvarska Varaličarska!  :p

Mnogo smo sjebali temu, dođe mi da je stavim na ignoru listu, a da otvorim novu, konkretniju: "Danas sam sreo UiP mušičara".

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
Hvala Simpsone H...
Drago mi je sto ipak citas moje postove..
Pa zamisli kad bi politicari u parlamentu stavili  na ignore listu one druge koji ne misle kao oni...
Kakva bi to komedija bila.. :hammer: :hammer: :hammer:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
milan_mj je napisao(la):
Pratis Varalicar.com auuuu Simpsone stvarno nisi karakter  :)

Pratim sve forume o musicarenju i varalicarenju bez izuzetka od kako postoje. Mnogo prijatelja varalicara imam, i sam ponekad odem da varalicarim, doduse posle duge pauze. To vec nema veze sa jakim karakterom. Meni opera po defaultu otvori sve forume odjednom.

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Ucinilo mi se da si negde napisao da si prestao da varalicaris i da si se orjentisao samo na musicarenje.... Mrzi me da trazim, mozda i grasim....
Odatle moja konstatacija....

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Pricao sam kako sam poceo da musicarim i preko noci se odrekao varalicarenja. I 7 god nisam ni imao varalicarski stap niti sam jednom pokusao da varalicarim. A onda sam objasnio zasto je apsurdno da se odricem dvosatnih pecanja kada vec ne mogu toliko cesto da musicarim. I to stvarno nema veze sa jakim karakterom, jednostavno terao bih inat sam sebi bez bilo kakvog valjanog razloga. A i deca vole da jedu smudja :hammer:, navikli na kvalitet od rodjenja.

zekafly

Senior member
Učlanjen(a)
28.02.2010.
Broj reagovanja
0
Gdine Max, ne kaki oko kuće da ne staneš u govno. To si već trebao da naučiš, nije moje da te to učim. Moje je ono drugo.

A ti debeli, aj na čast, nisam izdržao , stigao C5.I ne smaraj više Maxa, viš' da hoće da uči.

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
zekafly je napisao(la):
Gdine Max, ne kaki oko kuće da ne staneš u govno. To si već trebao da naučiš, nije moje da te to učim. Moje je ono drugo.

A ti debeli, aj na čast, nisam izdržao , stigao C5.I ne smaraj više Maxa, viš' da hoće da uči.
Zeka znas da sam uvek spreman da primim savet i da me sve oko fly fishinga interesuje..Nego kad cemo na neku vodu,da malo zabacujemo???

zekafly

Senior member
Učlanjen(a)
28.02.2010.
Broj reagovanja
0
Pa nema te. Jbg samo juriš komšinice. pali tu trojku pa aj naovamo pa ćemo lako odavde bilo kuda. Samo ne znam kad. ???

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
zekafly je napisao(la):
Pa nema te. Jbg samo juriš komšinice. pali tu trojku pa aj naovamo pa ćemo lako odavde bilo kuda. Samo ne znam kad. ???
Trojka je otisla u istoriju..Stigao Golf 5 2008 godiste Beli...
Nego ajd ti se javi kad budes dolazio ovamo na zapad,pa da odemo na neki revir da mi malo objasnis ROLL CAST...

Vrh Dno