UiP kod ostalih ribolovca

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
simpson H je napisao(la):
Ne kapiram kako selektivno radi ova ignore lista, za sasuts funkcionise a za ovog Maxfly ne radi?

ako samo ti teraj inat  , doci ces ti kod tvog sasets kad te svi ostave  :yeswink:

a evo i zapleta  :)

simpson H je napisao(la):
Ali ne, ti si sam izabrao put da mi ne verujes u ono sto sam napisao, poceo da se "opires" bez i jednog valjanog argumenta sa samo tebi znanim razlogom. Onda ne mozes ni od mene da ocekujes da nastavim normalnu diskusiju.
neverovatna recenica  :doh: mada kad god citam tvoje poruke ocekujem neocekivano  :tbumb:
znaci ako se neko opire bez tebi prihvatljivih argumenata ti ces zabalaviti na tastaturu  :eek:
postoji nesto sto se zove tolerancija i neophodno je za komunikaciju . ljudi bez tolerancije su skloni monologu a ne dijalogu .
jednostavno ne mora da bude tvoja zadnja , ne moras da uvredis sagovornika da bi dokazao da si u pravu . naj stariji si ovde po godinama. treba da ti se jede rec . da imas stila u obracanju , dobro odmeris svaki post i obratis se mladjim kolegama kao stariji brat .
ma kome ja sve ovo pricam kad ti ne citas  :doh:

saleja

Senior member
Učlanjen(a)
14.07.2010.
Broj reagovanja
3
                            I onda su VUiPovi mirno varalicarili kad nisu musicarili, vracali ribu i lagano vadeci im trokrake iz usta uz poruku:

"Idi sad, ja danas ne jedem, a ti bogami ni sutra"

KRAJ

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
milane , jel i ti oces na ignore listu? :D
pazi kad se gotovo svi nadju na toj listi i simpson nista ne vidi na forumu  ??? i luta kroz teme kao guska u magli  :( jbt. , koji horor  :doh:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
ne igraj se onda sa vatrom . jel vidis u sta sam se ja uvalio  :'(

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
@sasats sto nisi citirao onaj moj post??? :hammer: :hammer:

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Poslednjih 30 i kusur postova nemaju ama bas nikakve veze sa naslovom teme, il se vratite tome ili da sve prebacimo u "Spansku musicu" pa se tamo nastavite j.... uzduz i popreko moze ?
Vidim ja da vas vec polako hvata zimska groznica a za vikend najavili 40 stepeni (20 u subotu i 20 u nedjelju  ;))
Dajte si jos malo oduska na vodi dok je lijepog vremena a lupetacemo na zimu kad sve smrzne.
Steta je brljati tako po temama kad vec imamo mjesta za takve stvari.  :bye:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Mora malo konkret(en)izujemo temu, od sg kačim neke lepe Spin, Fly, plovak, čeka, mreža... ulove koji su po zakonu mogli biti pojedeni, naročito one ukusne.

Evo još jedan koleza vrnuo danas ribu, ovaj put zdravo ukusnu:

PA101096.jpg

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
210
Lud co'ek!!!!! :'(
Ma ovaj nije nas......Goci,gde nalazis ove pacijente!!!!????
Mi samo muharimo po kompu i sve riBE ljubimo(Max radi jos neke stvari ale nesmem glasno,sramota me)...a ti sve neke-al ovaj ne lici na tebe...znaci Zona sumraka, nananananananan,ZLO I NAOPAKO,666999 itd!!!

Ne,ovaaaaaaaaaj,salu na stranu,jest da baja nije moj tip...ali cmokio bi ga sad,ovako iz odmah...ako je ovako parce zdravog,jedrog,predivnog...tu negde kilo-dva...5-sest kila,aaaaaaaaa.....pustio da pliva i da mu reka leci rane!!!!Znaci 2kg i 850 grama...
Momka odma da ulogujes odje i da se odma upoznamo,evo i firmu cu da pitam za neki gift(ne i giht-opaka bolest),,,neko DORMEO-vo jastuce za glavu(jel bolece ga...

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
I to mu još prvi taj dan, dosta budala. Razumem da ga je upecao na Visočicu, gde nema više od 2 takva u viru, al na golemu reku!?  :doh:

Ja nisam tako fini, najčešće se profinim tek pri broju 4, kao i moj drugar Sale:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=M8ar_VBv0vg[/youtube]

Mada ne uvek, nekada većina ide nazad. Tada smo za 3 dana upecali oko 80 ovakvih smuđeva, pojeli 5 na vodi, poneli 5 kući, oko 70 pustili (oko 100 kg smuđofileta  :'( )

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Juče inače opet hasali južnomoravski tarpuni, srećom naišli na varaličare!  :p

Prilozi

• dscn0793b.jpg
    dscn0793b.jpg
    120,8 KB · Pregleda: 97
  • dscn0797z.jpg
    dscn0797z.jpg
    200,7 KB · Pregleda: 97
  • pa170080.jpg
    pa170080.jpg
    37,1 KB · Pregleda: 95
  • pa170078.jpg
    pa170078.jpg
    59,3 KB · Pregleda: 82

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Goci je napisao(la):
I to mu još prvi taj dan, dosta budala. Razumem da ga je upecao na Visočicu, gde nema više od 2 takva u viru, al na golemu reku!?  :doh:

Ja nisam tako fini, najčešće se profinim tek pri broju 4, kao i moj drugar Sale:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=M8ar_VBv0vg[/youtube]

Mada ne uvek, nekada većina ide nazad. Tada smo za 3 dana upecali oko 80 ovakvih smuđeva, pojeli 5 na vodi, poneli 5 kući, oko 70 pustili (oko 100 kg smuđofileta  :'( )

Dobro, ne kazem da nije korektno, sigurno da je bio neko drugi i uhvatio toliko smudjeva da bi napunio i gepek i prikolicu ali kad se iznese 10 smudjeva mozda je neumesno uopste pominjati UiP. Niko ne moze da zameri da dva ribolovca ponesu 10 smudjeva za 3 dana, jos lepsa je cinjenica da su vratili 70kom ali opet nije neki vrhunski podvig.

Vrh Dno