Upoznavanje sa pravilima za svetsko prvenstvo

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
ado, bice mi drago da se sretnemo i malo druzimo.
Sto se tice muva skroz sam slab, mislim imam ali nisu na BL udicama, tako da sad pocinjem sve od pocetka...  :doh:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Do 10. juna treba sve da spremite. Pogotovo muve. Ako ih vezujete dan, dva pred polazak, samo će vam napraviti nervozu.

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Za Svetsko prvenstvo 27 država je potvrdilo dolazak.
Australia, BIH, Bugarska, Kanada, Čile, Hrvatska, Češka, Engleska, Finska, Francuska, Mađarska, Irska, Italija, Letonija, Luksemburg, Malta, Mongolija, Crna Gora, Holandija, Norveška, Poljska, Škotska, Slovačka, Slovenia, Južna Afrika, Švedska, USA.

ado bl.

Senior member
Učlanjen(a)
21.02.2011.
Broj reagovanja
0
eko je napisao(la):
ado, bice mi drago da se sretnemo i malo druzimo.
Sto se tice muva skroz sam slab, mislim imam ali nisu na BL udicama, tako da sad pocinjem sve od pocetka...  :doh:
Samo im polomi vrhove ili ih stisni skroz, mislim da će biti dovoljn.  Pošaljem ti opis dvije nimfe koje tad rade 100% oa sebi napravi. Jedna je skroz opasna,a kad joj čuješ ime koje sam joj dao umreš od smijeha. Asim Brkan  :D pošaljem ti opis kad dođem sa posla ;-)

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Vazi Ado, hvala ti.
A sto se tice lomljenja kontra kuke mislim da ne mogu takve muve, udice moraju fabricke da su.

ado bl.

Senior member
Učlanjen(a)
21.02.2011.
Broj reagovanja
0
Neznam prije su mogle polomljene ili stisnuti povratni zubi, ali sad sigurno nemože neznam. Ja sam uvjek pokazivao sudiji tako da je zabodem u majicu i izvucem pred njim, ali to je davno bilo.

ado bl.

Senior member
Učlanjen(a)
21.02.2011.
Broj reagovanja
0
Pa tako ti je kad se jarane nije se imalo para za one skupe udice hehe mislim da je to priseravanje ,jel nevidim nikakav problem sa udicom koja je pritisnuta. Ja je odma pritisnem u stezi prije nego sto muhu napravim.
Ali jebiga glavni sponzori Hanak,Knapek tako da i oni moraju nesto zaraditi hehe

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Naravno sve je marketing i lova jbg..sve manje se uziva..

ado bl.

Senior member
Učlanjen(a)
21.02.2011.
Broj reagovanja
0
Sve je jebiga marketing ,a sad kad sam dosao do para i posla ne takmicim se vise hehe Jebiga nemamo gdje da taj ribolov furamo ovdje u Danskoj ,a i Danska nema svoje ekipe niti je ikada imala :(

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Srbija je 28. država koja je potvrdila dolazak.
Nakon nas sledi još Španija kao 29. država.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
ado bl. je napisao(la):
Sve je jebiga marketing ,a sad kad sam dosao do para i posla ne takmicim se vise hehe Jebiga nemamo gdje da taj ribolov furamo ovdje u Danskoj ,a i Danska nema svoje ekipe niti je ikada imala :(

Jbg to je život..stani bre pa zar ti nisi stalno na Ribniku :)

ado bl.

Senior member
Učlanjen(a)
21.02.2011.
Broj reagovanja
0
Nisam bas stalno ali 10 puta godisnje po 7dana jesam hehe To si me sigurno sigurno zamjenio sa Adom iz Kljuca  ;)

Vrh Dno