Uticaj HARRP, školjki od automobila, veš mašina i koje čega na vodostaj reka, riblji fond

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
269
simpson H je napisao(la):
Bolje je poslusati strucne ljude, hidrologe o uzrocima ovoga. Zapustena korita reka, smeca za izvoz,  gradnje objekata bez elementarnih uslova za to,...
Lakše je reći da je kriv neki amer ili vanzemaljci nego naš pogrešan odnos ka riječnim tokovima.U Hrvatskoj se o tome već odavno govori:
http://blog.dnevnik.hr/udrugabaobab/2012/02/index.html

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Milan VB je napisao(la):
  Alo sabane, ovde se ne prica o tome. Ovde je pomenut uticaj coveka ne vreme.
A ti pricas o stanju recnih tokova u Srbiji. Toliko o tome ko je plitkouman!

Aha kriv je HAARP i americko tajno oruzje :hammer: Saban ti kum.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
gegula je napisao(la):
ovaj covek kad god dodje pocne da vredja..najbolji si kad postavljas samo oglase i cutis..s tobom covek ne treba polemisati jer si ti uvek u pravu :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

Pa prijatelju uvreda za zdrav razum je montirani klip koji si postavio a jos gore sto si verovao toj montazi.

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Gegula je 100% u pravu,  odma si poceo da serec, smaras i da omalovazavas!

Pomenut je uticaj coveka na vreme, i slozili smo se da taj scenario nije iskljucen. Niko nije rekao da je HAARP poplavio srbiju, to si ti izvukao iz konteksta i iskoristio da malo seres i prosipas pamet.
Zamisli koji si ti slepac :) Prica se o mogucem upravljanju vremenskim prilikama a ti upadas i pises o stanju na nasim rekama i Titu!

A kad bi nesto znao znao bi da zavere i te kako postoje, Prelistaj malo po netu i potrazi javna priznanja amera o zaverama iz proslog veka...

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
357
Zamolio bih Vas da se ne vređate da ne navrtam Savu  :yeswink:  :D

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
  Simpson ovde uleti kao poplava i bas osvezi temu :D  :doh:. Jesi Bojane u pravu za zapustena korita i uopstenu neemacipaciju za ovakve prilike.
U Holandiji koja je do savrsenstva odradila poveznost kanala i sisteme povezane sa vodom,nisam mogao da verujem  koliko maltretiraju  ucenike u O.S. nizih razreda za poplavne prilike i plivanja u odecii 300-a cuda. Uvek su u nekoj pripravnosti,a camaca ima svako dvoriste,pa i glisere s druge strane dvorista gde mogu komotno do BG-a da doplove.Moz biraju,ce u lemuzinu ili malu jahtu  :yeswink:

Ipak,mi smo siromasan narod,pa vecina cizme gumene nema brate,jos i na tu muku dupliraju cene kad frka  :(. Za polavu nam nisu krivi Ameri skotine,ali,kopaju nesto vazdan i muvaju radeci o glavama svih nas. To su cinjenice,i provereno je da montiraju zemljotrese .

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.490
Milane, ako je sta nepouzdano onda je to internet. Svakojake gluposti apsolutno svaka budala moze da plasira.... A bilo ko od nas ko  misli da je sposoban da izfiltrira pravu informaciju u moru djubreta taj je u zescoj zabludi. Jedan pametan cika, Gebels, je manje vise zacetnik marketinga. Njegova izjava da laz koju ponovimo dovoljan broj puta postaje istina, je i dalje veoma atuelna a svi se trude da je primene sto bolje. Mi smo boranija koja misli da je pametna. Ni ja, ni Simson, pa ni ti, nismo pametni da dokucimo neke stvari. Samo imamo takav privid

sent from my brick from the wall

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
228
Simpson je delimično u pravu, jeste ogroman problem stanje voda i obala kao i sam sistem odbrane od poplava... To niko ne spori, isti ljudi koje sam prvo pomenuo na ovoj temi su rekli da je dovoljna lisičija jama da ugrozi ceo nasip i tu je kraj priče... Sa druge strane voda koja je grunula u kratkom periodu je bila na granici izdržljivosti sistema sve i da je bio u top stanju.

Pomenuti sistem antena ima neku namenu i nije važno da se polemiše da li je u Zemunu ili na nečijem đoki, ako to nije nešto što su instalirali naši naučnici sa nekim konkretnim ciljem za dobrobit Srbije lepo ga skinite pa nosite gde vam treba. To što je na insitutu za fiziku me uopšte ne razuverava da je to nešto dobro.

I niko se ne raduje sakrivenom broju mrtvih u ovoj nesreći nego su ljudi besni što se te stvari kriju iz pogrešnih razloga. Jedno je da ne želiš da se širi panika i da ti ne treba 15.000 ljudi koji će da navale da traže svoje ali ovde nije to u pitanju.

I jeste internet pun gluposti ali kad ti čovek koga poznaješ kaže jedno a ovi pričaju drugo pa ko je tu lud... Ajde da nabijemo glave u pesak kao nojevi i pustimo budale da nas dovedu do kraja...ako već nismo tamo (živi smo pa valjda nismo)

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
91
A majka Rusija???? :nowink: :nowink: :nowink: ma Ja mislim da ruje napraviše neko sranje...Koliko se sećam a sećam se podosta toga, nikad kap kiše da padne 9.maja na dan pobede gazda rusima na Crvenom trga dok traje onaj slet  tenkića  :hammer: :hammer: priča se priča da Rusi dooooooolaze....kao  motaju nekim makinama apropoooooooooo ovog/onog HARRP-a pa rasteruju oblake daaaaaleko na Ural..Jbg, kao zajebali se pa se oblakčići  opustili po brdovitom Balkanu  :( :( :(

p.s....ovo samo glasno razmišljam, u ovaku glupost ni sam nemam nameru da verujem .  bljaaaaaaaaaak
p.s.2..skoro pa u potpunosti delima mišljenje sa Bojanom, Bokijem plemenitim El Simpsonom  :D....ene da se vide kanali po Banatu( a Germani to pravili)  :hammer:

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
simpson H je napisao(la):
Aha kriv je HAARP i americko tajno oruzje :hammer: Saban ti kum.

Daj molim te. Do juce su ismevani svi koji su gledali na Chemitrails kao teoriju zavere i da se to prskanje desava i da unistava okolinu. Kad su pre par meseci i NASA i UN objavili da se stvarno desava, svi ismevaci se zavukli u rupe.

Naravno sad je nova tema da se ismevaju koji misle da je HAARP obicno zlo, al kraj ce kaze. Ja podrzavam Milana da se to sranje slomi u paramparcad. Onako huliganski  :tbumb:

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Prica je bila o uticaju coveka na vremenske prilike a ne o stanju nasih reka, kanala ili nasipa.
  Oholi, internet jeste pun gluposti i slazem se da na njemu ima svasta da se procita, ali to ne znaci da zavere ne postoje. Naprotiv.

Svi smo svedoci velike teorije zavere, koju su svetske sile uz pomoc stranih uticajnih medija plasirale o Srbiji i Srbima tokom 90'ih godina.
Svako ko je malo upoznat sa metodama velikih sila koje one koriste za postizanje svojih ciljeva zna da ukoliko su one u mogucnosti da primene takvu tehnologiju da manipulisu vremenom zarad nekih svojih interesa, zna da ce to sigurno uraditi.

Sad pricati da je neko plitkouman sto je i takvu opciju uzeo u obzir je krajnje neozbiljno.

Nespreto, razumemo se  :tbumb:

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
  Ameri su svojim glupostima prouzrokovali totalno izumiranje pcela. Znamo svi koliko su ovi  insekti bitni za normalno odvijanje zivota u prirodi.

Sto se tice HARRP-a,nas majmun je potpisao i dao zeleno svetlo da se radi sta hoce po Srbiji. Nema nazad  :nowink:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.490
E milane sad se slazemo. Samo sam pokusao indirektno da smirim strasti... A daleko od toga da ne mislim kako nam se svima ovde radi o glavi

sent from my brick from the wall

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
strashni je napisao(la):
Pomenuti sistem antena ima neku namenu i nije važno da se polemiše da li je u Zemunu ili na nečijem đoki, ako to nije nešto što su instalirali naši naučnici sa nekim konkretnim ciljem za dobrobit Srbije lepo ga skinite pa nosite gde vam treba. To što je na insitutu za fiziku me uopšte ne razuverava da je to nešto dobro.
Strasni, pismen si covek, kapiras lako, nema nikakvog sistema antena vec je rec o jednoj anteni precnika 2.5m instaliranoj od strane nasih naucnika koja sluzi nama a podatke delimo sa drugima.
Sistem antena je na Aljasci a u Srbiji jedna jedina antena velicine obicne satelitske antene.

Nema skrivenih zrtava u Obrenovcu, dezinformacije su cudo a vecina sklona da vise veruje njima nego istinitim informacijama.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
PROTA71 je napisao(la):
p.s.2..skoro pa u potpunosti delima mišljenje sa Bojanom, Bokijem plemenitim El Simpsonom

pa neces se valjda slagati sa mnom grobarom:bleh:

Vrh Dno