Vapa

Hypuris

Junior member
Učlanjen(a)
05.01.2006.
Broj reagovanja
0
Krecnjak Pestera!!!

Prilozi

• Vapa1.jpg
    Vapa1.jpg
    41,8 KB · Pregleda: 204
  • Vapa2.jpg
    Vapa2.jpg
    51,8 KB · Pregleda: 205

Hypuris

Junior member
Učlanjen(a)
05.01.2006.
Broj reagovanja
0
Krecnjak!

Prilozi

• Vapski klenovi.jpg
    Vapski klenovi.jpg
    33,8 KB · Pregleda: 183
  • vapa4.jpg
    vapa4.jpg
    52,7 KB · Pregleda: 174
  • Vapa3.jpg
    Vapa3.jpg
    49,9 KB · Pregleda: 180
  • Vapski klenovi.jpg
    Vapski klenovi.jpg
    33,8 KB · Pregleda: 211
  • vapa4.jpg
    vapa4.jpg
    52,7 KB · Pregleda: 190
  • Vapa3.jpg
    Vapa3.jpg
    49,9 KB · Pregleda: 203

Hypuris

Junior member
Učlanjen(a)
05.01.2006.
Broj reagovanja
0
Ova prelepa reka koja protice Pesterskom visoravni, poznata je po mladici koje i danas ima!

Prilozi

• carstvo mladice Vapa.jpg
    carstvo mladice Vapa.jpg
    80,4 KB · Pregleda: 185

Hypuris

Junior member
Učlanjen(a)
05.01.2006.
Broj reagovanja
0
Slike srednjeg toka reke! Danas sam se nagledao mladice koja nemilosrdno juri ribe :smoke:

Prilozi

• Srednji tok.jpg
    Srednji tok.jpg
    78,4 KB · Pregleda: 201
  • Vapa klen.jpg
    Vapa klen.jpg
    63 KB · Pregleda: 191
  • pejzaz pester.jpg
    pejzaz pester.jpg
    47,5 KB · Pregleda: 172

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
Ih ala me sad popali teca, rodom sa Pestera, za ovu reku.  :doh:
Kaze da je letos neki njegov prijatelj ulovio mladicu 22kg, a da su cesto manje hvatali, sto na regularne sto na zabranjene tehnike i metode... mestani, ne moj teca  8)

Prica mi teca i da je bilo lipljena na toj reci. Sada ga ima znatno manje ali verujem da bi to moglo da se promeni...
Takodje mi rece da je reka veca od Uvca koji se fakticki uliva u nju ali neko je tako davno odredio i dalje se zove Uvac a ne Vapa.

I najvaznija stvar je ta da sam dobio poziv za visednevni boravak na toj reci, verovatno cu i da skoknem  ;)

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Vrlo zanimljiva destinacija a pogotovo ovo što se tiče mladuljka i lipljana ...@Strašni znači da ponesem #4'ku  i #9'ku  kod teče ?  :)

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
Vidi, listao sam po ostalim forumima, na lipljena zaboravi ali cetvorcica za klena  :tbumb:
Sto se tice mladice, cesto se hvataju male ribe pri lovu klena i pastrmke ali kad zakuca ala... :eek: ...sve ti prenosim sa drugih foruma... jednom momku zakucala ogromna na stap #5 i nije mogao da je mrdne...

kazu da ima i dosta mrene, leti je dosta ribolovaca na obalama a ima i delova gde ima zaostalih kasetnih bombi...  ???

do leta ima jos dosta, prvo prolece pa... redom a dotle se vidimo jos sto puta da dogovorimo put na ovu reku  ;)

Hypuris

Junior member
Učlanjen(a)
05.01.2006.
Broj reagovanja
0
Da osvežim malo fotke ove naše lepe reke. Da dodam, mladice i pastrmke ima, posebno mladice u izobilju. Strimerisanje mladice na ovakvoj reci je posebno zadovoljstvo. Pošto sam upao u začarani krug 1000 zabačaja, na ovoj reci smanjimo na 10-20, nadam se biće i takvih fotki. Inače neverovatno produktivan donji tok za musičarenje klena, pa sam testirao Nišku školu.

Prilozi

• Vapa klen.JPG
    Vapa klen.JPG
    258,6 KB · Pregleda: 153
Vrh Dno