compshop
Hero member
Boris iz Smaka je ribolovac, nazalost nije musicar. A kako je moj matori isao u srednju u KG, nekako su postali drugari. Elem, kao klinac sam se nesto prehladio, vesto izmanevrisao skolu i ostao u krevetu pored mocnog comodorea 128. U Sobu je sa caletom usao bradati cupavi lik i poce preslisavanje. Sto bezis iz skole, isti si ko' cale...Pa zatim sta slusas od muzike? Ja ko iz puske - riblja corba, bjelo dugme... A Smak?! prekorno me upita covek koji se nije ni predstavio. Ja ga gledam zbunjeno, kakav smak mislim se u sebi. On pogleda mog matorog bez komentara, a cale vrti glavom kao nije ga cuo i sleze ramenima
Bio je to Boris iz Smaka. Tada su preduzete izvesne mere da se ja pravilno muzicki razvijem
Eto danas ne da slusam smak, vec ovu grupu svrstavam u sam vrh svetske muzike, a na domacoj sceni zauzimaju nedostiznu poziciju na pijadestalu rocka/bluesa
Eto danas ne da slusam smak, vec ovu grupu svrstavam u sam vrh svetske muzike, a na domacoj sceni zauzimaju nedostiznu poziciju na pijadestalu rocka/bluesa