Vase misljenje?

stepa

Junior member
Učlanjen(a)
12.11.2009.
Broj reagovanja
0
Nisam nasao nesto slicno pa sam resio da otvorim novu temu...Imam neku strunu/snjuru koju sam uzeo kao pocetnik WF koja nije bila neka "markirana" i cini mi se da nesto tu ne valja...Pa sam danas otiso do prodavnice i nasao ovu DT6F koja nije nesto skupa,a cini mi se da je dobra,pa sta mislite da li uzeti?Postavio sam  i slike cekrka,stapa i te stune pa da li je to to,i da li je uzeti?  :)

Prilozi

• r1.jpg
    r1.jpg
    65,9 KB · Pregleda: 220
  • r.jpg
    r.jpg
    70,3 KB · Pregleda: 288
  • s1.jpg
    s1.jpg
    85,8 KB · Pregleda: 298
  • s.jpg
    s.jpg
    52,5 KB · Pregleda: 272

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
Stap i cekrk pasu zajedno ali ce ti kanap biti isuvise lak. Ako zelis koristiti DT onda uzmi sadmicu za ovaj stap ili WF osmicu.
Razmisli bolje o WF kanapu jer je ovo veca klasa. Koje ribe bi lovi njime ili jos bolje na kakvim bi ga vodama koristio?
O kvalitetu pribora ce se sigurno naci neko ko ga je probao.

peka les

Full member
Učlanjen(a)
22.12.2009.
Broj reagovanja
0
Takodje mislim da ces imati problema sa ovako uskladjenim priborom,stap i cekrk su u redu ali kako Nesa rece obavezno veci broj kanapa. a sto se tice kanapa marke
Falcon fly jednom sam ga uzeo i za Qrac nije i stojim iza toga jer je kanap posle nekoliko meseci poceo da se raspada a ljudi koji samnom idu na vodu(Crni,veka sax...) znaju  kako cuvam pribor.....ako si u mogucnosti da zamenis taj kanap MENJAJ....opet ovo su moja iskustva sa ovim kanapom,mozda je neko imao lepsa... :-[

stepa

Junior member
Učlanjen(a)
12.11.2009.
Broj reagovanja
0
Ja vec koristim WF kanap,koji mi se i nije nesto pokazao.Njega sam kupio kao pocetnik i ne znam  koji je WF 786?Koristim stap i cekrk pretezno za lov klena na zapadnoj moravi koja i nema bas rascicene obale,pa bi vas pitao koji biste vi kanap kupili u te svrhe i ako moze slika neka,cena
P.S. Ovaj kanap nije kupljen nego sam hteo da proverim da li je neko imao iskustva sa njim... :)

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
druze ne znam da li ti je neko preporucio takav stap da kupis ili si ga sam uzeo ali za pecanje klena taj stap sigurno nije...

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Cek bre polako sa savetima...Druze sta ces da pecas ako ti je za klena,pastrmku,lipljana....onda ti je ovo prejaka kombinacija.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
rece u prethodnom postu da pretezno peca klena......ako planira klena sa #7 da juri onda gresi i to debelo....pogotovo ima ljudi sa morave koji musicare ne verujem da iko koristi tako jak pribor za klena u ostalom vec ce se neko oglasiti....

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Ako je za klena onda pod hitno da batali ovaj pribor i nadje sebi adekvatniji tj nize klase.Ja pecam klena i stapovi klase #4 i #5 su ono sto njemu treba ovo je prejako!!!

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
ja ga pecam #3...ne bih je menjao nema tih para....lagan pribor samo....

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
gegula je napisao(la):
ja ga pecam #3...ne bih je menjao nema tih para....lagan pribor samo....

Ma moze on i sa #2 da se peca ali krene vetar a treba malo dalje da se baci onda nastaje jebada prava  :yeswink:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
eh,kad pocne vetar da duva onda pecam iskljucivo u kafani...a posto pecam klena samo leti nemam problema sa vetrom posto onda slabo i duva... :yeswink: :yeswink: :yeswink: :yeswink:

stepa

Junior member
Učlanjen(a)
12.11.2009.
Broj reagovanja
0
Da li mozete da napisete zbog cega je to debela greska?Jer ja sam lovio klenove i nije bilo nekih problema,sta vise zabacivao sam suvu 30 40m...Sto je laksi pribor bolji?Samo zato sto je praktican,laksi,ili ima nesto bitnije...?  ;)

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
mogu klenovi da se pecaju i sa #10 ali malo je grub pribor kao i ta tvoja 7...ja cu ti reci da sam  s pocetka lovio 5-6 stapom pa sam presao na #3 jer mi je tako najbolje pogotovu znajuci da se uglavnom pecaju komadi izmedju 300gr-1kg i to na daljini ne vecoj od 15m....samim tim malo je neukusno koristiti jaci pribor,barem po meni...
al dobro ja ti i nisam bas najkompetentniji za ovo,ima ovde mnogo boljih od mene pa ce ti vec neko dati  bolje obrazlozenje... ;) ;)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
stepa je napisao(la):
Da li mozete da napisete zbog cega je to debela greska?Jer ja sam lovio klenove i nije bilo nekih problema,sta vise zabacivao sam suvu 30 40m...Sto je laksi pribor bolji?Samo zato sto je praktican,laksi,ili ima nesto bitnije...?  ;)
stepo, hteo sam da ti dam neki savet oko pecanja klena na zapadnoj moravi i priboru potrebnom za to , jer ako nesto znam onda to znam jer 90% pecanja pecam klena na moravi ...ali ako ti druze bacas tvojom kombinacijom 40 metara rado cu potraziti od tebe savet umesto da ga nudim jer si ocigledno maher za mene  :tbumb:

stepa

Junior member
Učlanjen(a)
12.11.2009.
Broj reagovanja
0
Sasats to oko 40 m je bilo eto samo da bih napisao...Na stapu imam kanap 25 m pa kako 40m slucajno napisano..Ali ako moze savet sasats bilo bi lepo  :blush:

Vrh Dno