Rocket,mislis na ''finiji pribor''tj. prodaju ???
Veliki sam ljubitelj ultralight FF-a,pa mi stap #5 i #6 kupi prasinu. #4 Orvis TRIDENT mid flex je toliko fin stapic a ujedno sa dosta rezervne snage da sam umalo prodao Orvis SUPERFINE #2. Imam kupaca uvek za tu #2-ku,a pecati njome je neopisivo recima.
Lupio sam jacu cenu,kad ne smeta pojedincima i spremni su da plate cega sam se i bojao

Nemam srca da prodam stap #2,debelo me je kostao u kompletu sa cekrkom i naravno ''CORTLAND 444'' DT #2.
Lako je prodati pribor,a sudeci po finansijskoj situaciji,novac bi otisao cas a ja ovakav komplet ne znam kada bih u buduce nabavio :'(
Ucim cerkicu od 6.god da musicari,a ova skupa ''igracka '' od 30-tak gr je stvorena za neznu ruku devojcice. Resih da to bude njen stap i ne prodajem ga. Pod garancijom je jos 15.god,za mene mozda dozivotna :-\

.
Upravo pakujem kanap #2 koji je odmarao na vecem precniku namotan (korpici),i spremam se ovim ultra senzitivnim priborom da isprobam lov na barama kojima cu biti okruzen narednih nekoliko dana (tazbina). Bar cu uzivati u lovu beovice ako nista drugo,jer ova #2-ka oseca svaki trzaj ove male ribe(ful flex), pa je uzivanje loviti sitnom suvom muhom i beovicu. :yeswink: