Veterani foruma vratite se......

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

nickollica

Junior member
Učlanjen(a)
04.05.2007.
Broj reagovanja
1
..verovatno ih ne interesuju trenutne teme..drugo,kako bi zaobisli medjusobna bockanja i podjebavanjana raznoraznim temama (jer bez toga ne moze) napravite poseban odeljak gde ce svako imati svoju temu npr Clan sasats gde ce ti nickollica napisati...druze...kako je stanje sa drinom danas, grize li? Sasats kaze..dolazi bre konju jedan da bicujemo vodu...itd...i naravno nezaobilazno podjebavanje..odveo me u kafanu a ja platio racun :bleh: svaka sličnost sa stvarnim likovima je slučajna i nenamjerna

vidim da organizujete neke skupove..
Info:

FFF for YOU

Poslednjeg ribolovnog dana u ovoj sezoni organizovacemo druzenje sa FFF Casting instruktorima.

Mesto odrzavanja: reka Gradac, lokacija Sareno platno
Datum: 30.09.2012. (nedelja)
Vreme: od 10h.

- Djordje Andjelkovic - Djole MCI, THCI
- Igor Stankovic - Zubar CI
- Oliver Kuzmanovic - Kuzma CI
- Milan Popovic - Sena CI
- Zoran Djukic - Kiza CI

Pozivamo Vas na druzenje, ribolov i mogucnost da saznate nesto vise o Fly Casting-u naucite nesto novo, otklonite greske u Vasim zabacajima a i da oni ukradu nesto od vas i sve to na jedan sasvim nov i drugaciji nacin.

EKOD "Gradac"

evo kako ja vidim ovo...
organizujemo besednistvo o musicarenju sa dole navedenim platonon-om , aristotelom, Sokratom ,bez da se jede pasulj iz kazan' i pije ladno pivo....

suvise formalno..ne znam ...'de ja mogu da se druzim sa vama ljudi ,vi koji imate ...LUPAM :hammer:..Airflo Delta Classic 9' # 5/6...Hardy Princess.. pribor ,sesirice, cizmice italijanske i sve u svemu 2000 jura u opremi a ja ne znam ni kako mi se stap zove jer mi SE JEBE koji je, za sada,a  peckam i klena i pastrmcicu sasvim dovoljno za moju radost i po koje slikanje..a kad bi bilo neformalno....Svi ljudi sa foruma, clanovi...ajd na gradac u milojkovu kafanu na ladno pivo i rakiju koju donesete od kuce  :yeswink:i uzgred budi receno, ponesite motke pa onako pjani da bacimo koji put mozda se neko i udavi..znam da ste vi sve to podigli i izdigli na jedan normalan nivo...a ko je ispod vas... i koliko ispod vas...

mozda ja gresim..ali ovde sam da cujem druge ljude,prosirim svoje teorijsko znanje, probam da upoznam nove ljude slicne meni i naravno ono najvaznije da procitam i cujem nesto drugacije od :sirija u plamenu,iran sprema nuklearku,amerika u afganistanu...itd

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
56
Pa kako bre Nickolice da prosiris znanje kad indirektno nameces da je tvoj pogled na musicarenje jedini ispravan?  :hammer:

Spusti loptu, jebi ga.

Ima nas svakakvih, i osim ako te neko ne ugrozava nekim stavom, treba biti tolerantan.
Ti si odmah krenuo djonom.

A ovo, sto pretpostavljam da si napisao metaforicno, kako nekog treba pozvati na opijanje i zdranje, da ponesu motke, zabace koji put... taj nivo poziva i organizacije ne poznaje nijedan ribolovacki skup, osim mozda drugarskih, lokalnih, vecernjih ili sl.

Tebi brate niko nece da se smeje niti da te sazaljeva ako u nedelju na Gradac odes u opancima, na magarcu, i sa ukupnim priborom koji kosta 10e, sve dok je u pitanju musicarski pribor.

Malo si ti, izgleda mi, stekao pogresnu sliku...  ;)

I tako.  :D

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
56
sasats je napisao(la):
kvalitet postova i same diskusije bio je na mnogo visem nivou 2008. kada sam saznao za ovaj forum i uclanio se na isti . velika je steta za forum i trenutno prisutne clanove sto neki ljudi ne ucestvuje u njegovom radu

Steta je jer svi musicari ex YU nisu na jednom forumu.

Ali usled onog "100 ljudi, 100 cudi", to je jednostavno nemoguce.

Valjda nas to i tome slicne stvari i cine snobovima i budalama u ocima drugih ribolovaca.

nickollica

Junior member
Učlanjen(a)
04.05.2007.
Broj reagovanja
1
japanac je napisao(la):
Pa kako bre Nickolice da prosiris znanje kad indirektno nameces da je tvoj pogled na musicarenje jedini ispravan?  :hammer:
nickollica je napisao(la):
mozda ja gresim..ali ovde sam ...

kratko i jasno...

..opusteno...vrlo sam tolerantan...[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IzZJzi9xfW4[/youtube]

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
japanac je napisao(la):
Steta je jer svi musicari ex YU nisu na jednom forumu.

Ali usled onog "100 ljudi, 100 cudi", to je jednostavno nemoguce.

Valjda nas to i tome slicne stvari i cine snobovima i budalama u ocima drugih ribolovaca.
apsolutno tacno .

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Pa ovo bas i nije klip koji propagira toleranciju vec sizofreno ponasanje jednog nesrecnika,

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
sasats je napisao(la):
kvalitet postova i same diskusije bio je na mnogo visem nivou 2008. kada sam saznao za ovaj forum i uclanio se na isti . velika je steta za forum i trenutno prisutne clanove sto neki ljudi ne ucestvuje u njegovom radu

Sasats pa i ostali koji jesu ili nisu upućeni u problematiku spominjanih članova, pa i onih koji nisu spomenuti a više ih nema.
Da li će neko biti prisutan na forumu ili ne je njegova osobna odluka, osim ukoliko je udaljen. Ovo je veoma liberalan forum, sa poštovanjem se odnosi prema članovima , naravno postoje izuzetci al zato postoji administratorski i moderatorski tim koji takve ljude odvoji na kratko, duže ili trajno. Smatram da ukoliko je netko i stručan i viđen i poštovan, a forum je između svojih dobrih postova i dijeljenja znanja, koristio i za osobnu korist u smislu da si da za pravo omalovažavati, podje... i provocirati, onda takvom jednostvno nije ovdje mjesto ma koliko god takva osoba bila puna znanja i koliko ga god netko van foruma pušio i poštivao.
Kolege mušičari sa takvima se slobodno družite, razmjenjujte iskustva, pijte, veselite se ali ne ovdje. 

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno