Vision 3ZONE 8' #4 (Ludi test)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Danas nisam planirao mahati ni ribe loviti nego skoknuti do Kranja da uzmem nešto zimske opreme za auto. Ali setih sa da bi mogao svratiti do jednog manjeg umetnog jezerca gde karta nije skupa a ima unutra i štuke i šarana i smuđa a ja se nameračim na smuđa...i tako na brzaka zgrabim štap a ostatak opreme mi odavno u prtljažniku zbog mladice  :blush: na koju nikako da odem  :mad: zbog usranog vremena (visokih voda). I tako prvo rekoh ajd dok je dan, dok se vidi, da prvo svratim tamo. Parkiram se, vidim voda baš fina, oblačno i mislim si možda i izmamim nekog smuđa iako ga nema baš u nekom velikom broju. Kupim ja kartu, sav sretan idem ka autu otvaram prtljažnik, uzimam čekrk DC4 sa Outoundom WT8 pa grabim tubu sa štapom i kad ono  :doh: :doh: :doh: krivi štap, nije osmica nego četvorka  :doh:  ala sam se oladio u trenutku  :hammer: Pa kako sam mogao da zgrabim krivi štap  :doh: mislim si ja... "ah' dobro je, šta da sam krenuo na neki ozbiljan ribolov na mladicu pa još da sam prešo možda kakvih 100km i kupio dozvolu...to bi tek bilo sranje". Ništa, dozvola je več plačena a da idem nazad 20km po osmicu ne isplati se. Ajde, ako ništa bar ču da probam kako če to da radi  :D I tako ja montiram sanjski komplet  :hammer: (štap aftma 4 sa kanapom 8com i to Outboundom) lele lele....vežem gore šartez clousera Half n' Half od 15cm i počinje mahanje, gle čuda stvar funkcionira bez problema....osečaj je kao da imam bambus u rukama ali sve radi lepo kako i treba i dobacujem u prvo 15m sasvim pristojno. Obuze me to bacanje tim kompletom i nisam se više ne previše trudio oko smuđeva  :hammer: ajde da vidimo koliko daleko maks iako je teren malo zarastao ali ne nekim mesima se da lepo mahati. Na kraju sam time dobacio skoro 20m. Posle sam rollovao manjeg clousera od 7cm na 11,4 m sasvim lepo (koliko je i sama glava dugačka). Moram priznati da mi se dopalo kako sve to funkcioniše i prijatno me iznenadio 3zone četvorka od osam fita. Znam, nije to tome namenjeno ali evo...danas se to meni sasvim fino pokazalo na samoj vodi. Svedok mi je bi Drago K. koji je mastor i autor stege SAVA. Slučajno smo se danas sreli na vodi.

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Bez dva svedoka i sudskog pečata ništa ne priznamo !!!!  :bat: :bat: :bleh:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
pa evo, ja sam svedok #1, Drago K. #2...a sudski pečat če mi dati prodavač karte  :D

eto, sređeno  ;) :hammer:

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Mogao si vrlo lako da dobiješ štap iz više delova ! :'(

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
svaka cast majstore  :eek:  20 m u realnom ribolovu je ozbiljna daljina za stap i kanap u istoj klasi a ne za takvu kombinaciju i otezanog strimera  :yeswink:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Znam ali ostao je trodelni  :D

Počeo sam vrlo nežno, sa osečajem i tako postepeno forsirao. Baš sam se iznenadio šta može ta motkica.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Ma kakav majstor, mislim da sam tih magičnih 20m dobio zbog leteče glave i uspelo mi je sve odraditi usklađeno...i ja sam se čudio a i kolega kojega sam slučajno sreo na vodi.

Kada je vidio šta sam donio ponudio mi varaličarski štap ali naravno ja samo forsiram FF pa makar i ovako  :hammer:

Ali u svakom slučaju veoma zanimljiv osečaj. Ključan faktor za ovakvo bacanje je bila leteča glava, bar ja tako mislim.

A da sam majstor FC-a to mogu još da sanjam  ::) za to bi trebao ozbiljan trening i nekoga pored mene da ispravlja moje krive drine  :lol:

ps.

Leteča glava na ovom mom OB-u je dugačka 11,4m i kada nju sa nekoliko lažnjaka i na kraju sa par duplih haula imam pod kontrolom u zraku i pravu brzinu ostalih 9 m runninga ide za ovim samo tako ;)

Kada prodam ovu četvorku i kupim trojku e na tu trojku ima da stavim leteću glavu urađenu od mog starog DT 5 kanapa. Baš me zanima kako če to da funkcioniše-

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
E ovo se zove " iskoristiti potencijal jednog stapa"  :D  :tbumb:
Znas li koliko ces para dobiti od visiona za reklamu ako snimis video pa na youtube-tu  :D 

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
nespetro je napisao(la):
E ovo se zove " iskoristiti potencijal jednog stapa"  :D  :tbumb:
Znas li koliko ces para dobiti od visiona za reklamu ako snimis video pa na youtube-tu   :D 

:D sumnjam da su VISIONovci tako radodarni  :blush:

Vrh Dno