VISION 3ZONE

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
kao sto sam najavio, da malo prokomentarisem stap.

uzeo sam #5, 9'duzine, trodelni.
prvi utisci su izuzetno pozitivni, stap je za mje pojmove prilicno brz, lagan i balansiran-mada ne balansiran musicarac jos nisam video.
danas sam namerno bacao sve moguce muve od suvih na #16 do nimfi tulara ekstra teskih na #10 pa cak i malo strimer koji bas pije vodu od zecije dlake na #1 uz sajlicu, sve osim strimera podnosi i zabacuje bez cimanja i problema,dok sa strimerom se oseca cimanje na kraju zabacaja,mada mozda ne znam da ih zabacujem.

kad uporedim duzinu izbacaja VISION-a od 2.7m i mog martina2.4m extra mekog razlika je neverovatna, ocekivao sam da ce mi duzi zabacaji biti bolji sa vecim stapom,ali ovo je ipak iznad ocekivanja. za moje pojmove oko 20m DT f kanapa je dosta dobro, takodje 10ak m roll cast-a nije problem, za dalje mi fali iskustva.

konacan sud cu ,nadam se, dati za otvaranje na moravici ako uhvatim sta, mada najavljuju zahladjenje pa ne ocekujem mnogo.

svima koji su mi hvalili stap hvala puno

inace stap je 7880din +ptt, ima 5god garancije na materijal i delove- ma sta to znacilo i isporucuje se u plasticnoj tubi sa tri dela koja je oblozena jakim platnom i ima rukohvat.

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Od tog štap je možda još bolja oprma ,tj garderoba i cipele firme vision.

Drago mi je da si zadovoljan firmom koja je inače zvaničan sponzor našeg EFFA instruktora.To valjda nešto govori.

Mladen

Full member
Učlanjen(a)
16.04.2007.
Broj reagovanja
35
Odlican je! Bacao sam sa njim i lovio. Dosta kvaliteta, malo mana... ;)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
koje su mu mane? nisam mnogo iskusan da bih bas sve primetio, meni jedino sprovodnici onako tanki ne ulivaju poverenje

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
ovo je moj 3ZONE 804 A i mogu reči daj je izuzetan štapić u svom cenovnom rangu. Srednje brze akcija je što meni sasvim odgovara.
main.php

Jednom prilikom sam klackao jedan 3zone 6'6'' #3 C, ukratko rečeno predivan štapić.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Isprobao sam i ja ovaj štap i dopao mi se. S obzirom na cenu, čini mi se da je vrhunski izbor. Samo ga treba proveriti na udarce o raznorazne predmete i vađenje debelih grana iz mulja i vode. Ako prođe i taj test, možda i ja kupim jedan 3zone 907 za bucove, mladice i štuke. Momci, redovno pišite svako svoje zapažanje o svojim Vision-ima.

Mladen

Full member
Učlanjen(a)
16.04.2007.
Broj reagovanja
35
Oholi, pa mozda po meni je mana da kod duzih stapova 9'6'' javlja se problem kontrolisanja strune. Jer stap je medium akcije sto i pravi problem. U sustini to je sitnica koju sam ja zapazio, ali realno gledano stap je vrh za te pare! ;)

Seb, imam plan za neke extra male reke da nabavim tako neki stapic. Uf, pa to bi bilo uzivanje... :drool: :tbumb:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
meni je krivo sto nije kraci, ovako 274cm za moravu je ok, ali videcu na moravici kako se ponasa na manjim rekama

falco

Full member
Učlanjen(a)
23.10.2007.
Broj reagovanja
132
Veoma blizu sam odluke da kupim model 7'6", #3, za lov na obraslim rečicama i za fine letnje prezentacije (da li ga je neko probao?). Odgovara mi i to što je štap nešto mekši, baš zbog tankih predveza i pecanja na kratkim distancama. Ozbiljno sam se zagrejao za Greys Streamflex 763, ali s obzirom da je, izgleda, više nego duplo skuplji, Vision mi izgleda kao racionalnije rešenje. Sebastian, pretpostavljam da je tvoj štap prethodna verzija, jer sam na slikama viđao da je sada ubačeno drvo u ležišta čekrka - blank je pretpostavljam isti, samo je šminka u pitanju. 

eurofish

Senior member
Učlanjen(a)
01.10.2006.
Broj reagovanja
0
Mixmaster je napisao(la):
Isprobao sam i ja ovaj štap i dopao mi se. S obzirom na cenu, čini mi se da je vrhunski izbor. Samo ga treba proveriti na udarce o raznorazne predmete i vađenje debelih grana iz mulja i vode. Ako prođe i taj test, možda i ja kupim jedan 3zone 907 za bucove, mladice i štuke. Momci, redovno pišite svako svoje zapažanje o svojim Vision-ima.

ima jedan strasan stap zove se germina  :)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
@Falco, 3zone imaš 7'6", #3 sa rukohvatom tipa A, ali mislim da ako bi video 6'6'' #3 sa rukohvatom tipa C  da bi ti se taj FULLLL dopao (ceo plutan sa dva srebrna prstena slino kao i kod starih superfine orvisa). Prelep štapić. Malo sam se igrao sa njim, zaista predivan štapić za male rečice i potoke. Obični 3zone bi trebalo da imaju iste blankove dok se 3zone sws i 3zone dh ipak razlikuju po nekakvim karakteristikama. uGLAVNOM 3Zone je vrlo dobar štapić.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
koliko je primenljiv ovaj moj stapic od 274cm za recimo rzav , djetinju, moravicu....?

Mladen

Full member
Učlanjen(a)
16.04.2007.
Broj reagovanja
35
oholi je napisao(la):
koliko je primenljiv ovaj moj stapic od 274cm za recimo rzav , djetinju, moravicu....?

Ja imam te duzine stap i na Djetinji (logicno i na ostalim rekama) i prolazim odlicno sto se tice tvoje brige! ;) Mozda da sam uzimao stap samo za te reke, onda bih uzeo vrlo malo kraci npr. 8' 0'' !

PeterŠRUG

Newbie
Učlanjen(a)
29.02.2008.
Broj reagovanja
0
Pozdrav svima!
Vidim da ide tema o štapovima koje i sam imam pa da vam i ja napišem svoje mišljenje.
Vision 3ZONE imam #5 9 feeta več jedno 3 sezone i jako sam zadovoljan s njom. Ljepo se baca suhe muhe i nimfe. Strimeri se zabacuju melo teže jer je štap malo premekan za njih. Jedini minus kaj bi ja reko je nosač za čekrk. Taj za moje pojmove nije dobro napravljen jer kod pluta nema dobru rupu. Inače sve 5!
Prošli tjedan nabavio sam Greysa streamflex 7´6 #3. O njemu se još nemožem nešto raspričat jer ga još nisam isprobao al prvi dojmovi su dobri. Puno bolje ima napravljeno nosač za čekrk. Više javim drugi tjedan isprobam bacat s njim ako ne drugdje onda na vrtu  :)
Pozdrav!

Vrh Dno