Vision attack

fokan

Junior member
Učlanjen(a)
18.02.2009.
Broj reagovanja
1
Nasao sam ovaj stap (Vision Attack 6#, 50€, polovan), zanima me s obzirom da sam totalni pocetnik da li je to ok kupovina.
Unapred hvala!

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Stani pre godinu dana Visio je bio mnogo jeftiniji! Gledam sad cene 3 zone 135e a attack  80e meni se cini da je to bilo za 20 e jeftinije.

feanor

Senior member
Učlanjen(a)
31.01.2006.
Broj reagovanja
1
http://srbija.buythefly.com/product_info.php?cPath=23&products_id=45
Na ovom sajtu attack 906  kosta 95e!

drogi

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2008.
Broj reagovanja
1
Za 100e po oglasima imas mnogo bolje stapove
Pa cak i ya 50e moye da se nadje nesto exstra akoo ynas da cekas priliku
Vision je mnogo para a malo muzike za mene.
E sad radi sta ti je volja
Kod travara je bio 70e

Ruki

Senior member
Učlanjen(a)
09.01.2008.
Broj reagovanja
0
Nije te ispalio :D...ja sam kupio taj stap! I stap je po meni dobar za te pare....jer ko ne moze da skupi vecu cifru ne moze ni uzeti nesto bolje. A posto sam vec kupio od istog coveka Vision Koma cekrk koji je bio uparen sa tim stapom mislim da sam nabavio nesto sto je po meni vredno i dobro za svrhu u koju cu koristiti...
I mislim da sam za sada kompletiran sa osnovnim priborom koji je neophodan za musicarenje, a to mi veoma znaci iz razloga sto sam pocetnik. Moze ti neko reci da je Hardy ili Sage extra, sto i jeste, ali dzaba ti svrha ako ne znas kako da izvuces maksimum iz njega! I to je najbitnije, po meni, kod pocetnika...nauciti maksimalno iskoristiti svoj pribor...u isto vreme ga i postovati. Covek od koga sam kupio stap i cekrk, koliko sam mogao da primetim kroz razgovor, se veoma razume u musicarenje i mogu priznati da je na mene ostavio veoma dobar utisak. Samim tim poverenje uliva sigurnost... Hvala jos jednom i kao sto on voli da kaze...BISTRO!!!

fokan

Junior member
Učlanjen(a)
18.02.2009.
Broj reagovanja
1
:) bez zelje da polemisem, da ispalio me mada postoji i srpski izraz za "to", no ko zna zasto je to dobro! :doh:

Vrh Dno