VISION , može i ovako

sole

Junior member
Učlanjen(a)
15.07.2015.
Broj reagovanja
0
Negde na forumu pročitah da sa reklamacijom na Vision ima problema ..... moje iskustvo sa Saletom-Eurofish, je sasvim drugačije
Krenuo letos u svet mušičarenja , kupio nešto opreme , drugari mi dodaju šta nedostaje ....ali je čarolija kratko trajala . Uspeo siledžija sa Dunava da polomi Vision i to na spoju donjeg i sredjeg dela....čisto moja krivica ,tokom pecanja mi se svukao srednji deo sa trna od donjeg.
Da nedužim , sreo Saleta u Odmoru na Drini , popili kafu ,čovek slikao mobilnim , poslao slike fincima i novi delovi (donji i srednji) mi stigli kod drugara dok sam bio na godišnjem odmoru ( za manje od mesec dana) . Polomljene delove ostavio u Odmoru , Sale će ih uzeti kad dođe na Drinu i razdužiti kod finaca.
Neznam da li može efikasnije
Naravno ,Bane i Mita davali Sage i Orvis da pecam , dok nestignu delovi

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Stani bre Sole da ti ne bese Bakijev kum? Pa jel se Baki otvorio za nesto? Osim Pljeskavice :)

dovla84

Senior member
Učlanjen(a)
06.06.2013.
Broj reagovanja
0
Slicno iskustvo je bilo i kod mene samo sto ja coveka ne znam licno. Bio sam na Studenici, okliznuo se, pao na stap i polomio drsku. Pozvao coveka, poslao stap i dobio drugi deo za dve nedelje.

Napominjem da ne znam coveka i da nemam razloga da ga hvalim (niti da ga kudim). Samo prenosim svoje iskustvo.

sole

Junior member
Učlanjen(a)
15.07.2015.
Broj reagovanja
0
A od kuma ....puna kutija muvaaaaaa!!!!!

sole

Junior member
Učlanjen(a)
15.07.2015.
Broj reagovanja
0
Naravno da nemam nikakvu obavezu da hvalim Eurofish...... radi se o činjenicama .........gle sad drugu situaciju  , kum Baki i ja planiramo odlazak na Drinu .Zovem Saleta , koji se javlja iz Bosne i naručim waders ali ako može poslati brzom poštom u Odmor na Drini ...stignemo kum i ja na Drinu ,otvorimo paket kad stigle pantalone . Zovem Saleta i počnem da kukam. Naravno Sale ima rešenje, u roku od 4 sata stigne waders autobusom Čačak-Bajina Bašta ( a bus stigao u minut  ). Pantalone i novac za waders ostavim kod Tajsona u vikendici.Može profesionalno i u Srbiji , samo kad se hoće.

sole

Junior member
Učlanjen(a)
15.07.2015.
Broj reagovanja
0
sve do sad uhvaćeno na kumove muve...nego sam se poslednja dva izlaska malo pogubio

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Ne fataju muve maricu :)

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Mozes da bacas na Drini sta god I dzabe ako ne pogodis pravu musicu. Al za kokosarenje na Gradcu nije problem sta god da bacis :)

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
maric je napisao(la):
Mozes da bacas na Drini sta god I dzabe ako ne pogodis pravu musicu. Al za kokosarenje na Gradcu nije problem sta god da bacis :)

Ovo se zove udarac u jaja (čika oholog) ili ti što bi naš narod rekao niski udarac .Kad radi na Drini možeš da mu baciš pikavac kad ne radi mož ga jebati al ga videti nećeš,a to za  pogađanje mušica vredi samo kada selektivno kupi pa ako pšogodiš dobar si ako ne onda puša. 

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
A Pero realno zadnjih godina na Drini pricamo. Ako mu ne useres musicu do klinca ( naravski da ispostujes zabac I bar tih 1 metar da  vodis kako treba ). Nema vise varijante dodjes bacis bilo sta I odvalis se. Naravski ima par musica koje su sinonim za Drinu, ali zadnje godine pokazuju da se I tu nesto menja. E sad ako si bas user da pogodis pravi dan onda svaka cast.

Vrh Dno