VISION , može i ovako

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Na Gradcu je drugacije. Vuces fazana I imaces bar 5 riba na stapu kad god.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Baki i maricu... realno da uzima muvu. Ali pre muve neke druge stvari su bitnije. A to za kokosarenje....paaaaa treba znati kokosariti. A poslednjih nekoliko izlazaka na fazana sam lovio istina. Samo na 18ici i to bez tungstena :)
I na drini bi fazance uvek radilo samo da se umoci duboko :)

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Na Drini bi ubilo al treba ga spustiti na 3-4 m medju grbonje  a da nije holc..

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Kokošarenje, za mene, nije mušičarenje. Slažem se da je delotvorno, bez sumnje. Ali to nije moja ideja.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
E sad treba znati kokosariti ali pitanje da li je lakse nauciti kokosariti ili pecati na Drini? Za kokosarenje ti ne treba ne znam koja tehnika, eventualno Rolls cast mada ni on ne treba. Naravno kuckas nimfom od dno ( meni je tu presudna tezina nimfe). Drinsko pecanje zahteva malo vise poimanja ff-a. I naravno bolje plivacke sposobnosti :)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Drinsko pecanje zahteva mnogo manje. Samo je zabacivanje i kretanje zahtevnije. Kad si roll koristio na drini? Kad curve? Kad nimfario?
Koristis klasican overhead, reach i mend.... to je to.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Za kokošarenje mi je dovoljan kineski takmičarac od 4m. Vežem 3m najlona i mušičarim.  :D  Jaka muda...

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
oholi je napisao(la):
...
Drinsko pecanje zahteva mnogo manje. Samo je zabacivanje i kretanje zahtevnije. Kad si roll koristio na drini? Kad curve? Kad nimfario?
...
Roll ne (on je i na Gradcu neupotrebljiv) ali snake često... curve nikad ali zato neke varijante wiggle (aerial mend) ponekad. Što se nimfarenja tiče - ove godine 6-7 komada, a imam upisana i tri komada iz tri zabaca ... na daleko... Grešna ti duša, na Gradcu je SVE jednostavnije i to neuporedivo...

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Bosansko nimfarenje bi bilo dobro za Drinu, pod uslovom da se spusti nimfa na dno, što uopšte nije lako. Ko uspe, skidam mu kapu. To je majstorija.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Profo... nisam ljubitelj drine. Mozda sam subjektivan. Al i dalje ako zanemarim distancu drina je najprostija...

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
oholi je napisao(la):
. nisam ljubitelj drine. Mozda sam subjektivan.

eeeee decace a na kakva ces tek mesta ici sledeceg leta to ces tek da vidis...pa neces pricati ovu pesmu...sledece godine na vikend ceo da se ispeca.... :yeswink: :yeswink:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Gegula obavezno...

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Svidja mi se tok rasprave :) ima i na Drini meste gde mozes da spustis nimfu al niko nece sa mnom ka Ljuboviji :( nimfarenje na Drini to mi je cilj.. koliko znam samo Sumi nimfari, ne racunam plivajuce nimfe :)

Vrh Dno