Vision NITE #3

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
bilo koja petica je dobra za moravu i klena ... u svim uslovima i za sve situacije i potrebe petica je pravi izbor

box018

Junior member
Učlanjen(a)
24.07.2013.
Broj reagovanja
0
Ok. Hvala puno :D

Послато са GT-I9100

Hamlet

Newbie
Učlanjen(a)
22.06.2009.
Broj reagovanja
0
Za manje reke i potoke.Gde god  se lovi u granju.Štap poseduje  dovoljno rezervne snage.Nema  iznenadjenja  pri plasmanu mušice,  niti prilikom privlačenja ribe.

dovla84

Senior member
Učlanjen(a)
06.06.2013.
Broj reagovanja
0
Hamlet je napisao(la):
Za manje reke i potoke.Gde god  se lovi u granju.Štap poseduje  dovoljno rezervne snage.Nema  iznenadjenja  pri plasmanu mušice,  niti prilikom privlačenja ribe.
Meni za manje reke i treba, npr. za Ribnicu i Studenicu. Za Ibar i Z.Moravu imam Vision Vipu 8' klase 4 (u stvari je 5 posto je dosta jak).
Vision Nite 7,6' #3 ce u kombinaciji sa Vision GT 2-4 cekrkom (koji vec imam) biti odlican za pomenute manje reke. Bar se nadam...

AndrijaRaketic

Senior member
Učlanjen(a)
08.02.2013.
Broj reagovanja
16
dovla84 je napisao(la):
Meni za manje reke i treba, npr. za Ribnicu i Studenicu. Za Ibar i Z.Moravu imam Vision Vipu 8' klase 4 (u stvari je 5 posto je dosta jak).
Vision Nite 7,6' #3 ce u kombinaciji sa Vision GT 2-4 cekrkom (koji vec imam) biti odlican za pomenute manje reke. Bar se nadam...
*Dovla84 kako si zadovoljan sa Vipu-om? Meni je za oko zapao Vipu 7,6 feeta #3. Treba mi neki stap za manje reke.  :)

dovla84

Senior member
Učlanjen(a)
06.06.2013.
Broj reagovanja
0
AndrijaRaketic je napisao(la):
*Dovla84 kako si zadovoljan sa Vipu-om? Meni je za oko zapao Vipu 7,6 feeta #3. Treba mi neki stap za manje reke.  :)

Generalno sam zadovoljan stapom ali kao sto sam rekao, malo je jaci od deklarisanog (pise da je #4 ali je u stvari #5) sto se oseca cim umesto kanapa klase 5 stavim kanap klase 4. Vipu 7,6' #3 nisam nikada probao tako da za njega ne mogu nista reci. Ja sam resio kupiti Nite jer mi je par ljudi reklo da ga je probalo i da je sasvim dobar ali je malo skuplji od Vipu. Najbolje je da vidis stap uzivo kao sto ja planiram kad budem kupovao Nite. Nisam bas iskusan musicar tako da moje savete uzimi sa rezervom.

AndrijaRaketic

Senior member
Učlanjen(a)
08.02.2013.
Broj reagovanja
16
Hvala u svakom slucaju. Otici cu da ga pogledam sigurno,posto imam priliku.  :bye:

Vrh Dno