Vision Vipu #3

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
269
Kupi ono što ćeš najčešće koristiti prema vrsti ribe i tehnici koju budeš koristio.
Za strimerisanje 6# za male vode 3#.Ti najbolje znaš šta češ  :tbumb:

89kobra

Full member
Učlanjen(a)
25.05.2015.
Broj reagovanja
57
Hvala Tomi... Definitivno ce to biti #3 ili #4 7,6 max 8 fit za klena i pastrmku na manjim rekama, koji ce stap biti ne znam i necu da zurim, do 1.Marta ima dosta vremena :)

Послато са ZTE Blade Q Maxi

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
89kobra je napisao(la):
U okolini Jagodine V.Morava je bila boje blata i pored velike suse, stvarno ne znam razlog ali bas je bila nepogodna za musicarenje to moze i Mafke da potvrdi kao iskusniji kolega, ni nalik Zapadnoj Moravi...

Ja sam ogulio tastaturu objasnjavajuci da Velika Morava nema blage veze po pitanju kvaliteta vode i ribolova uopste,u odnosu na Juznu i Zapadnu Moravu. Skolovao sam se u Vrnjackoj Banji,a sva rodbina mi je u Kraljevu gde sam proveo puno letovanja jos kao decak od 6 god. sa petljasem za ''sistavca''. Evo sredila se malo voda zadnjih nedelja i covek uhvati mrenu od 6 kg na kedera i jednu od 4 kg  :doh:
U jesen se moze nimfariti mrena (sto mene ne privlaci preterano dok je kolobara na povrsini manjih reka,a klen aktivan na pvrsini ), Morava da ali samo Zapadna ubuduce.
  Kobra se opasno zaljubio u FF i nisam video aktivnijeg ''pocetnika'' i uspesnijeg po ostvarenju klenolova pocev od ulova na Grzi koja je poznata po neuhvatljivim klenovima.
Moja preporuka s'obzirom da momak preferira manje do srednje reke (planiramo na Z. Moravu  Boze zdravlja,a hoce ga prelepi klenovi pa i u potocima  padaju 400-600 gr  :respect1: ),je da kupi neku med. peticu sa kojom moze da uziva sa ribama od 200gr -1kg  na stapu .
a  i sam zna kako su mu pumpali  na petici,ako uzmemo u obzir da jos maaaalo mora da  ''vezba'' bacanje,da lovi vece ribe uveeek, DOOOOBRA petica je mama. Da ne pominjemo prolecne  vetrice koji kao da cekaju  otvor  na klenolov. Posto planira  da se usredsredi na pastrmke,a ima revira koje ce mo posetiti, kvalitetnija petica je zakon.
Boze zdravlja doci ce na red neka 2-3-ka.
Meni Simpson bre nabavio 5/6 stapac BRUUUKA koliko lagan,morao sam cekrk plastikanera da kupim i jeeedva napakovao  kanap #6 da bi izvukao  savrsen balens.
Koliko je lagan, prilikom pecanja mi je kaziprst odozgo na pluti kao kada pecam 2-om,a klena pristojnog oseti ohoo hoo . Zabatalih 2-ku :doh: :D :D
Glasam za #5 mekse akcije i neki kvalitetniji kanap,jer zaista s'obzirom na ulove bice mu primenjiv 150%.

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
89kobra je napisao(la):
Hvala Tomi... Definitivno ce to biti #3 ili #4 7,6 max 8 fit za klena i pastrmku na manjim rekama, koji ce stap biti ne znam i necu da zurim, do 1.Marta ima dosta vremena :)

Bez ikakve reklame, ali mislim da je stap Sciera Chrome kojeg prodaje Denmil prilicno dobar izbor za taj novac. Verujem da je stap daleko bolji od Vipu. U svakom slucaju, duga je zima, kao i svake godine, mnogo ce stapova proci kroz oglase do 1.marta :) Ostaje ti da budes strpljiv.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
89kobra je napisao(la):

Tesko ces naci 7,6 fit stap. Pre ce biti da je 7,5. :)

89kobra

Full member
Učlanjen(a)
25.05.2015.
Broj reagovanja
57
Simps u katalogu bas za Vision Vipu #3 pise 7.6fit ali ako ti kazes da je to 7,5 onda ja to postujem jer smatram da si strucnjak za opremu... Od mene neces cuti bilo kakvo protivljenje ja sam pocetnik! :)

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
270
Igra reci. 7' 6" ( sedam fita 6 inci). Fit ili stopa(') = 12 " (inci) sto znaci da je 7'6" = 7.5 ' :whistle: Al se pravim pametan

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
sta ce ti tako kratak stap? zarobices se sa tim stapom i nece ti biti upotrebljiv na mnogim terenima

89kobra

Full member
Učlanjen(a)
25.05.2015.
Broj reagovanja
57
Pih al' ga komplikuju :D Hvala imacu to na umu u buduce, mada se i ne zamaram nesto tim stvarima, na pameti mi je trenutno materijal za nimfe :D

89kobra

Full member
Učlanjen(a)
25.05.2015.
Broj reagovanja
57
sasats je napisao(la):
sta ce ti tako kratak stap? zarobices se sa tim stapom i nece ti biti upotrebljiv na mnogim terenima
Sasa odustao sam od takvog stapa,odlucio sam da poslusam iskusnije i uzmem neku dobru peticu... :)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.490
4vorka i duzina 8ft... meni najuniverzalniji...mada da cesce pecam po moravama ipak bih peticu

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

Vrh Dno